Home SPORTS NEWS Ικανοποιημένος ο Βενγκέρ

Ικανοποιημένος ο Βενγκέρ


Ικανοποιημένος με την ισοπαλία με την Σάλκε εμφανίστηκε σε δηλώσεις του, ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, τονίζοντας πως το 2-2 είναι ένα καλό αποτέλεσμα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο επιθετικός των «κανονιέρηδων», Τίο Γουόλκοτ, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ήταν ένας καλός πόντος για την ομάδα του και συμπλήρωσε πως πλέον θα η ομάδα του θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη στα δύο επόμενα ματς προκειμένου να προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού.

Βενγκέρ: «Ύστερα από την κακή εμφάνιση του Σαββάτου (κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) ήταν απαραίτητο να δείξουμε καλό πρόσωπο σήμερα και νομίζω πως το πετύχαμε. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, εμείς ατυχήσαμε να δεχτούμε ένα γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στο τέλος μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, όμως η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα».

Ο Τίο Γουόλκοτ από την πλευρά του δήλωσε: «Ήταν ένας καλός πόντος για εμάς. Θα ήταν καταπληκτικό αν κερδίζαμε, όμως οι αντίπαλοι μας κυριάρχησαν στο δεύτερο ημίχρονο και εμείς χρειάστηκε να αμυνθούμε με δύναμη. Πλέον, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη στα δύο επόμενα παιχνίδια για να προκριθούμε».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr