Home SPORTS NEWS Και τώρα οι δύο τους

Και τώρα οι δύο τους


Πύρρειος ήταν η νίκη του ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη. Αγχωτική μέχρι το τέλος, εξαιτίας του γεγονότος πως ο Δικέφαλος αγωνίστηκε με 10 παίκτες για ένα ολόκληρο ημίχρονο. Η ανόητη αποβολή του Λάζαρ θα μπορούσε να δημιουργήσει ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα και να χαθούν τρεις βαθμοί υπερπολύτιμοι. Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε. Βρίσκεται μόνος στην 2η θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση πέντε βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Με 6 νίκες σε 9 επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ δείχνει – και είναι – η μοναδική αξιόλογη ομάδα που έχει ελπίδες και προοπτικές να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό. Δεν είναι εύκολο το έργο του. Αυτό το γνωρίζουν όλοι στην Τούμπα. Από τον Γιώργο Δώνη, τους συνεργάτες του, τους παίκτες, τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα και τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Γεωργιάδη. Το γνωρίζουν και οι φίλαθλοι, όμως είναι τέτοια η “τρέλα” που έχουν για την ομάδα τους, που είναι αποφασισμένοι να την συμπαρασύρουν προς το καλύτερο.

Το βασικό είναι πως μετά από 9 αγωνιστικές και βλέποντας την πορεία των ομάδων, το ξεκάθαρο συμπέρασμα είναι πως ο Ολυμπιακός έχει ένα βασικό αντίπαλο στο πρωτάθλημα. Και αυτός είναι ο ΠΑΟΚ. Με όλα τα προβλήματα και τις “αναποδιές” από την αρχή της χρονιάς, ο Δικέφαλος του Βορρά αντέχει. Είναι πλέον υγιής οικονομικά με τον μεγαλομέτοχο Ιβάν Σαββίδη, είναι μία ομάδα βιώσιμη που έχει πληρωμένους τους παίκτες του και έχει την οικονομική ευχέρεια να κάνει καλές μεταγραφές τον Ιανουάριο για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο. Και να γίνει με αυτόν τον τρόπο, ακόμη πιο ανταγωνιστικός προς τον Ολυμπιακό, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει και πάλι δυναμικά στο προσκήνιο του πρωταθλήματος και θα κάνει την μεγάλη προσπάθεια που την δικαιούται σε τελική ανάλυση. Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Όμως, από την στιγμή που αυτή η ομάδα με μπάτζετ 6 εκατομμυρίων ευρώ είναι δεύτερη και σε απόσταση αναπνοής από τον Ολυμπιακό, δεν έχουν δικαίωμα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να αισιοδοξούν για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον;

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr