Home SPORTS NEWS Καταδικάστηκε για το πλαστό δίπλωμα

Καταδικάστηκε για το πλαστό δίπλωμα


Καταδικαστική ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για τον Λεάντρο της Γκρέμιο, παίκτης που πιάστηκε πριν από μερικούς μήνες να οδηγεί με πλαστό δίπλωμα! Συγκεκριμένα, ο 19άχρονος καταδικάστηκε σε δυο χρόνια φυλάκιση, με το δικαστήριο να αποφασίζει ότι η ποινή του θα… πληρωθεί με τον 19άχρονο επιθετικό να προσφέρει υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα στην περιοχή του, αλλά και ένα πρόστιμο!

Η απόφαση ελήφθη από δικαστήριο στο Πόρτο Αλέγκρε και κατά την ακρόαση παρουσιάστηκαν δυο μάρτυρες της πολιτικής αγωγής και ένας της υπεράσπισης.

Να αναφέρουμε πως ο άσος της ομάδας στην οποία παίζει και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, συνελήφθη σε κεντρικό δρόμο στα βόρεια του Πόρτο Αλέγκρε, μετά τα μεσάνυχτα στις 19 Απριλίου. Η αστυνομία έλεγξε τα στοιχεία του παίκτη (δεν είχε… πατήσει τα 19 χρόνια κάτι που έγινε στις 19 Μαΐου) και διαπιστώθηκε ότι έφερε πάνω του ψεύτικη άδεια οδήγησης… Γεγονός που τον οδήγησε στις φυλακές. Αργότερα βγήκε από τη φυλακή και τώρα έγινε και η δίκη με την απόφαση να είναι καταδικαστική. Βάσει του νόμου η ποινή σε τέτοιες περιπτώσεις είναι από δυο έως έξι χρόνια και τελικά του επιβλήθηκε η ελάχιστη ποινή!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr