Home SPORTS NEWS Κυανέρυθρο καρέ

Κυανέρυθρο καρέ


Ο Πανιώνιος ήταν ουσιαστικός σε ακόμα ένα παιχνίδι και επέστρεψε στις νίκες μετά το 4-0 κόντρα στον Πλατανιά στη Ν. Σμύρνη. Απόλυτα δίκαιο το τελικό σκορ για την ομάδα του Ελευθερόπουλου που αφιέρωσε την επιτυχία της στον άτυχο Βασίλη Λαμπρόπουλο. Για 5ο συνεχόμενο ματς μένει μακριά απο τη νίκη ο Πλατανιάς που είχε 1-2 καλές φάσεις για να πετύχει κάποιο τέρμα.

Πολύ καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με γρήγορο ρυθμό και καλό ποδόσφαιρο. Ο Πανιώνιος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο εικοσάλεπτο και κατάφερε να προηγηθεί με δύο γκολ. Στο 6ο λεπτό ο Γιαννακόπουλος μάζεψε τη μπάλα μετά απο κόρνερ του Πλατανιά και τη μοίρασε γρήγορα στον Οκόγιε. Εκείνος έτρεξε γρήγορα την αντεπίθεση και στην προσπάθεια του να δώσει στον Αραβίδη, ο Αργυρόπουλος παρενεβλήθη και την έστειλε στα δίχτυα του Κηπουρού. Ο Πλατανιάς πριν καλά καλά οργανωθεί δέχτηκε και το 2-0 απο την κεφαλιά του Ρόκα και άστοχη έξοδο του Κηπουρού. Η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου εν συνεχεία βρήκε λύσεις και με τον Κανακούδη έφτιαξε την πρώτη πολύ καλή ευκαιρία που κετέληξε όμως στο δοκάρι. Στο 26 νέα μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους με τον Αναστασάκο να μη μπορεί να νικήσει τον Γιαννακόπουλο, ενώ διπλή χαμένη ευκειρία είχαμε στο 37. Ο Ουντότζι έπιασε την κεφαλιά, ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε ασταθώς και ο επερχόμενος Μαραγκουδάκης την έστειλε πάνω απο τα δοκάρια του υψηλόσωμου κίπερ. Ο Πανιώνιος πήρε μετά την πρωτοβουλία και σκόραρε ξανά λίγο πριν το ημίχρονο. Ο Ντούνης έβγαλε ωραία πάσα στον Αραβίδη, ο οποίος κρέμασε τον Κηπουρό για το 3-0 με το 4ο προσωπικό του τέρμα σε 10 αγωνιστικές.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε. Ο Πλατανιάς έδειχνε πως δεν ήθελε ή δεν μπορούσε να κυνηγήσει κάτι απο αυτό το παιχνίδι. Λιγοστές φάσεις στις οποίες οι παίκτες του Πανιώνιου ήταν και πάλι πρωταγωνιστές. Σε μία απο αυτές στο 73 ο Ντούνης πέτυχε το 4ο γκολ της ομάδας του εκμεταλλευόμενος το λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Οι κυανέρυθροι θυμήθηκανα ξανά τις… «τεσσάρες» μετά απο 4 χρονιά και εκείνο το παιχνίδι με τον Θρασυβουλο που είχαν επικρατήσει με 4-1.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Ρόκας, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Ντούνης, Αραβίδης, Οκόγιε

αλλαγές: Περιστερίδης, Κούρντι, Γιαννούλης, Ανδράλας, Διαμαντάκος, Κολοβός, Καμπάνταης

Πλατανιάς: Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Ντόε, Κουρτεσιώτης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Αναστασάκος, Γκονζάλες, Ουντότζι

αλλαγές: Λαζαρίδης, Ναζλίδης, Παληγεώργος, Μαραγκουδάκης, Δέντσας, Μιρτσέτα, Ποτουρίδης

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr