Home SPORTS NEWS «Κόκκινο» το αεροδρόμιο και…η Γερμανία!

«Κόκκινο» το αεροδρόμιο και…η Γερμανία!


Αυτό που πριν από μερικές εβδομάδες έμοιαζε ακατόρθωτο, ο Ολυμπιακός μπορεί να του δώσει σάρκα και οστά. Η αποστολή των “ερυθρόλευκων” αναχώρησε με πτήση τσάρτερ στις 10:00 από το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” με προορισμό την Κολωνία. Από εκεί οι ποδοσφαιριστές του Λεονάρντο Ζαρντίμ θα μεταβούν οδικώς για το Γκελζενκίρχεν για την μεγάλη αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στη Σάλκε έχοντας στόχο φυσικά τη νίκη, η οποία θα τους φέρει ακόμα πιο κοντρά στην μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του champions league.

Απόψε το βράδυ, οι Πρωταθλητές θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση πριν από το κρίσιμο ματς στη “Veltins Arena” και ο Πορτογάλος τεχνικός θα πραγματοποιήσει τις τελευταίες του δοκιμές για την ενδεκάδα που θα παρατάξει. Όλα δείχνουν πως στο  κέντρο της άμυνας ο Ζαρντίμ αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Μανωλά και Σιόβα καθώς ο Πάμπλο Κοντρέρας δεν έχει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του. Στα δύο άκρα της άμυνας θα είναι οι Χολέβας (αριστερά) και Τοροσίδης (δεξιά) ενώ ο Μοντέστο θα έχει το ρόλο του αμυντικού χαφ. Στα πλάγια θα είναι οι Γκρέκο και Μανιάτης ενώ πίσω από τον Μήτρογλου θα κινούνται οι Μασάντο και Αμπντούν.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν θα είναι μόνοι τους στη Γερμανία καθώς οι περίπου 5.000 οπαδοί (ομογενείς αλλά και από γειτονικές χώρες)  του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσουν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα στη “Veltins Arena” και να ενισχύσουν την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας.

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού, οι “ερυθρόλευκοι” δέχτηκαν τις ευχές του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ για θετικό αποτέλεσμα καθώς ο Γάλλος αμυντικός ανέμενε την αναχώρηση της δικής του πτήσης. Ο “Μπουμ” συζήτησε με τους Γαλλόφωνους ποδοσφαιριστές (Μοντέστο, Τζεμπούρ, Αμπντούν, Ντιακιτέ) της ομάδας του Πειραιά και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη δύσκολη αναμέτρηση με τη Σάλκε.

Με την αποστολή του Ολυμπιακού ταξίδεψε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και πρόεδρος της Superleague, Γιάννης Μώραλης, ο διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Βρέντζος, ο Μιχάλης Κουντούρης, ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αλλά και ο τεχνικός σύμβουλος σκάουτινγκ, Χουάν Χοσέ Λορένθο, ο οποίος ακολούθησε για πρώτη φορά αποστολή της ομάδας στο εξωτερικό.

Highlight στην αναχώρηση του Ολυμπιακού, ο υιός Μασάδο, ο οποίος έτρεχε συνεχώς στους χώρους του αεροδρομίου και “κυνηγούσε” τον πατέρα του.

Η αποστολή: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr