Home SPORTS NEWS Κόστα: «Είναι σημαντικό να πάρουμε καλό αποτέλεσμα»

Κόστα: «Είναι σημαντικό να πάρουμε καλό αποτέλεσμα»


Σε Συνέντευξη Τύπου για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με τη Φενέρμπαχτσέ για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, μίλησε ο προπονητής της ΑΕΛ Ζόρζε Κόστα.

«Στο προηγούμενο παιχνίδι παίξαμε καλά αλλά δεν πήραμε αποτέλεσμα. Ελπίζω να παίξουμε και πάλι καλά αλλά το σημαντικό, είναι να καταφέρουμε να πάρουμε και αποτέλεσμα», είπε ο προπονητής της ΑΕΛ.

Ο Ζόρζε Κόστα ρωτήθηκε και για τις απουσίες που θα έχει η ΑΕΛ στην αυριανή αναμέτρηση αφού θα του λείπουν σημαντικοί αμυντικοί κυρίως ποδοσφαιριστές και απάντησε ως εξής:

«Είναι γεγονός ότι έχουμε κάποια αγωνιστικά προβλήματα τα οποία είναι σοβαρά, όμως, είμαι σίγουρος πως αυτοί που θα επιλεγούν να αγωνιστούν, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Στέλιος Πάρπας.

«Ξέρουμε πως μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι σε ένα γήπεδο που θα είναι γεμάτο, όμως δεν μας φοβίζει η ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε», ήταν το μήνυμα του διεθνούς αμυντικού.

Ο αγώνας της Φενέρμπαχτσε με την ΑΕΛ θα γίνει σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ2.

πηγή: cfa