Home SPORTS NEWS Λίνεν: «Η ΑΕΚ δεν είναι όπως στο παρελθόν»

Λίνεν: «Η ΑΕΚ δεν είναι όπως στο παρελθόν»


Ο τεχνικός της Ένωσης, Έβαλντ Λίνεν, δήλωσε πως η ΑΕΚ δεν είναι όπως στο παρελθόν αλλά με δουλειά σιγά σιγά θα γίνουν καλύτεροι, ενώ ο τερματοφύλακας της ομάδας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, τόνισε πως θα εμφανιστούν έτοιμοι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρέλου, Δημήτρη Κωνσταντόπουλου και Έβαλντ Λίνεν στον ΣΚΑΪ:

Ανδρέας Δημητρέλος: «Κάθε αρχή δίνει δικαίωμα στον καθένα να ελπίζει σε κάτι καλύτερο. Ξεκινήσαμε με αισιοδοξία και ελπίζουμε κάθε μέρα να είναι καλύτερα».

Έβαλντ Λίνεν: «Είναι πολύ σημαντικό που πήραμε την πρώτη μας νίκη και ακόμη πιο σημαντικό ότι δουλεύουμε για να γινόμαστε καλύτεροι, στην αμυντική και την επιθετική δουλειά. Να βάζουμε περισσότερα γκολ, όπως έκανε παλαιότερα η ομάδα και να είμαστε πετυχημένοι».

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: «Υπάρχει ανάκαμψη και αλλαγή ψυχολογίας. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και συνέχεια θα καλυτερεύουμε».

Τι μπορεί να περιμένει η ΑΕΚ από το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό;

Ανδρέας Δημητρέλος: «Θεωρώ ότι γίνεται προσπάθεια, ήδη φαίνεται και για κάθε παιχνίδι θα αισιοδοξούμε για το καλύτερο. Δεν είναι μόνο τα ντέρμπι, αλλά κι αυτά που έπονται».

Έβαλντ Λίνεν: «Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι οι δύο πιο πετυχημένες ομάδες στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ δεν είναι όπως στο παρελθόν. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν είναι όλα για το αποτέλεσμα, αλλά για το επόμενο βήμα που θέλουμε να κάνουμε στο να γινόμαστε καλύτεροι».

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: «Είναι ένα ντέρμπι, δεν μπορούμε να το παραγνωρίσουμε. Υπάρχει μεγάλη προϊστορία ανάμεσα σε δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας. Η προετοιμασία που γίνεται είναι πολύ καλή και νομίζω πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Για τη συμπαράσταση του κόσμου στην πιο δύσκολη καμπή στην ιστορία της ΑΕΚ.

Ανδρέας Δημητρέλος: «Είναι κάτι άξιο αναφοράς η παρουσία των φιλάθλων μας. Οφείλουμε πολλά στον κόσμο».

Έβαλντ Λίνεν: «Έμεινα έκπληκτος από το πόσος κόσμος ήρθε στο γήπεδο με τον Πλατανιά. Είναι ο μόνος τρόπος για να είμαστε πετυχημένοι. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και πρέπει να τους αρέσει αυτό που κάνουμε. Όταν μας στηρίζουν ακόμη και στα λάθη που κάνουμε μπορούν να μας βοηθήσουν να βγούμε από τη δύσκολη θέση».

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: «Ο κόσμος μας είναι ο δωδέκατος παίκτης και μας δίνει μεγάλη βοήθεια. Είναι από τα highlights της φετινής σεζόν και θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσει να μας βοηθά».

Για την απόφαση των παικτών να μην καταλύσουν στο ξενοδοχείο για να εξοικονομηθούν χρήματα και να δοθούν στους χαμηλόμισθους παίκτες.

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: «Η απόφασή μας δεν θα αλλάξει τίποτα. Είμαστε 100% επαγγελματίες και θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στον αγώνα».

Έβαλντ Λίνεν: «Συζήτησα με τους παίκτες γι’ αυτό και δεν αλλάζει τίποτα. Θα κάνουμε μαζί προπόνηση, θα φάμε μαζί, το μόνο διαφορετικό είναι πως η ομάδα δεν θα κοιμηθεί στο ξενοδοχείο και με τον τρόπο αυτό θα εξοικονομήσουμε χρήματα. Είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr