Home SPORTS NEWS Μαντσίνι: «Αν προκριθούμε, θα πάρουμε το ChL»

Μαντσίνι: «Αν προκριθούμε, θα πάρουμε το ChL»


Ακόμα ελπίζει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι για πρόκριση στη φάση των “16” του champions league. Μετά την ισοπαλία (2-2) με τον Άγιαξ και παρά το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει μόλις 2 βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές, ο Ιταλός τεχνικός των “Πολιτών” τόνισε πως ναι μεν είναι εξαιρετικά δύσκολο πλέον όμως έχει πίστη στην ομάδα του ότι μπορεί να προκριθεί.

«Νομίζω ότι παίξαμε καλά. Δεχτήκαμε δύο γκολ από κόρνερ και μετά το ματς άλλαξε. Όμως, μετά από αυτό παίξαμε πολύ καλά και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Πάντα πιστεύω στην ομάδα μου, όμως τώρα νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε δύο δύσκολους αγώνες ακόμα. Αν τους κερδίσουμε και φτάσουμε τους 8 βαθμούς και προκριθούμε, τότε μπορούμε να κατακτήσουμε το Champions League. Είναι απλό. Αν είναι αυτή η μοίρα μας τότε μπορούμε να πάρουμε το τρόπαιο.

Είχαμε την ευκαιρία να νικήσομε στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, όμως κάναμε μερικά λάθη. Το ίδιο ακριβώς έγινε και στο εκτός έδρας ματς με τον Άγιαξ. Δεν παίξαμε καλά όμως πήραμε το προβάδισμα, είχαμε δύο ευκαιρίες να πετύχουμε και δεύτερο γκολ όμως δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Αυτό ακριβώς έγινε και σήμερα»

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr