Home SPORTS NEWS Μας… ενώνει το 1,80!

Μας… ενώνει το 1,80!


Γράφει ο «Εξάσφαιρος»


Έξι σημεία περάσαμε την Τρίτη από τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, με τέσσερα OVER, ένα «Χ» και ένας «άσος» να μας πληρώνουν! Με τα τέσσερα να μας δίνουν απόδοση 17,24 στην «εξάδα» μας. Πιάσαμε και πέντε παιχνίδια στην ενότητα «Υπάρχουν και άλλα», με τρία «διπλά» που πλήρωσαν 1,95, 2,10 και 2,70!

Συγκεκριμένα, στο Τσάμπιονς Λιγκ πιάσαμε το «Χ» (3,25) στο Βαλένθια-Μπάγερν (1-1), τον «άσο» (1,95) στο Γαλατάσαραϊ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0), τα OVER στα Γιουβέντους-Τσέλσι (3-0), Εκομάξ Κλουζ-Μπράγκα (3-1), Σπαρτάκ Μόσχας-Μπαρτσελόνα (0-3), Νόρντζελαντ-Σαχτάρ Ντόνετσκ (2-5), με αποδόσεις 1,60, 1,70, 1,35, 1,40. Στο τελευταίο σας πρότεινα και «4-6γκολ» με απόδοση 2,20, αλλά ο αγώνας… πήγε στο «7+» που πλήρωσε 6,50. Το αναφέρω αυτό, διότι είδατε τι συνέβη με τη μη τήρηση του Fair Play από πλευράς φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να έχουμε δυο γκολ μέσα σε τρία λεπτά!
Σημεία με πολύ καλές αποδόσεις πέρασαν και από τα παιχνίδια που επέλεξα από την Αγγλία. Μας πλήρωσαν ο «άσος» (1,65) και το OVER (1,50) στο Πορτ Βέιλ-Μπρίστολ Ρόβερς (4-0), το OVER (1,55) στο Ρόδεραμ-Γουΐκομ (2-3), το «διπλό» στα Μπρέιντρι-Ρέξαμ (1-5), Γουΐμπλεντον-Σάουθεντ (0-4), Κόλτσεστερ-Κόβεντρι (1-3) με αποδόσεις 1,95, 2,10 και 2,70!

Την Τετάρτη ξεχωρίζουν τα υπόλοιπα παιχνίδια από την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, για τους ομίλους 1-4. Εκτός από τα OVER (δυο είναι πολύ… «δυνατά» με αποδόσεις 1,80) θα σταθώ και σε δυο «διπλά» με πολύ καλές τιμές. Αναφέρομαι στα παιχνίδια Άγιαξ-Ντόρτμουντ και Άντερλεχτ-Μίλαν, με τιμές 1,80 και 2,25. Πάμε να δούμε τις προτάσεις μας… Μας ενώνει λοιπόν η απόδοση 1,80!

Στον όμιλο του «θανάτου» (3ος) η Ντόρτμουντ έχει δείξει το πιο… απειλητικό πρόσωπο από όλες τις ομάδες και με βάση την εικόνα της είναι σε θέση να πάρει το «διπλό» στο Άμστερνταμ. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας, ούσα αήττητη στον όμιλο (2-2-0), με νίκη καθαρίζει… Μπορεί ο «Αίαντας» να βγάζει μαχητικότητα, αλλά η απόδοση που είχε η Ντόρτμουντ και στα εκτός έδρας ματς σε Μαδρίτη και Μάνστεστερ, δεν μου… βγάζει από το μυαλό το «διπλό»!
Να σας αναφέρω ότι στα 8 από τα 14 πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά του παιχνίδια (όλα για το Τσάμπιονς Λιγκ), ο Άγιαξ δεν κατάφερε να σκοράρει και τα 12 από τα 19 του τελευταία έχουν λήξει N/G. Είναι χαρακτηριστικό πως η Ντόρτμουντ έχει κάνει 62 τελικές προσπάθειες στα τρία πρώτα ματς του ομίλου, οι 45 εκ των οποίων εστίας. Η γερμανική ομάδα έχει οκτώ GOAL/GOAL στις 10 τελευταίες εξόδους για τους ομίλους σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Τόσα είναι και τα αμφίσκορα στα 10 τελευταία της για όλες τις διοργανώσεις. Δεν αποκλείω να δεχτεί γκολ από τον Άγιαξ (σκοράρει και με «στημένα»), αλλά θεωρώ πως η Ντόρτμουντ έχει το υλικό για να φτάσει σε παραπάνω τέρματα και έτσι να περάσει με νίκη… Στον πρώτο γύρο η Ντόρτμουντ νίκησε 1-0. Στο 1,80 η τιμή του «διπλού»!

Η Ντιναμό Κιέβου στον 1ο όμιλο, μόνο με νίκη κόντρα στη Παρί Σεν Ζερμέν θα ελπίζει σε πρόκριση και η άμυνα των Γάλλων δίνει… ευκαιρίες στους αντιπάλους της, όπως έχει δείξει και στις εγχώριες διοργανώσεις. Με τη φιλοξενούμενη να έχει και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ξανά σε αγώνα της. Η Ντιναμό στηρίζεται στην έδρα της και φέτος μετράει 9-1-2 σε όλες τις διοργανώσεις. Στην Ευρώπη μετράει εννιά αμφίσκορα στα 13 τελευταία της ματς ανεξαρτήτως έδρας. Η Ντιναμό στα 11 από τα 12 τελευταία εντός της σε όλες τις διοργανώσεις έχει σκοράρει… Γκολ μπορεί να πετύχει και η Παρί, έχοντας 10 στο ενεργητικό της στον όμιλο. Με τη γαλλική ομάδα να θέλει την επιτυχία για να παίξει στην πρωτιά του γκρουπ με την Πόρτο εντός έδρας! Η φιλοξενούμενη σκόραρε άλλωστε στα 14 από τα 15 τελευταία της ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Μόνο στην Πορτογαλία με την Πόρτο έμεινε «άσφαιρη», σε αγώνα που είχε φάσεις. Στον πρώτο γύρο η Παρί νίκησε 4-1. Αξίζει το OVER με απόδοση 1,80!

Η Ζενίτ… καίγεται στον 3ο όμιλο για τη νίκη κόντρα στη Μάλαγα, προκειμένου να τα παίξει… όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική στο Μιλάνο. Υποδέχεται τη Μάλαγα, με τους Ισπανούς να έχουν κάνει την… υπέρβαση, αφού στη πρώτη τους συμμετοχή σε ομίλους της διοργάνωσης, κατάφεραν και πήραν το εισιτήριο από την 4η αγωνιστική. Η ισπανική ομάδα θα κάνει αλλαγές, ενώ τελευταία λόγω και των πολλών υποχρεώσεων της δεν έχει την φρεσκάδα που παρουσίαζε στην αρχή της διοργάνωσης… Στα τέσσερα τελευταία της στο πρωτάθλημα δεν έχει νικήσει (0-2-2), ενώ και στο Κύπελλο πέρασε δύσκολα. Βέβαια η Μάλαγα θέλει την πρώτη θέση, ενώ υπάρχουν και τα χρήματα που παίρνει με θετικό αποτέλεσμα.
Σημειώνω πως «Χ» ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου στα τέσσερα από τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Ζενίτ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οκτώ γκολ έχει δεχτεί φέτος στην έδρα της η ρωσική ομάδα (σε όλες τις διοργανώσεις), τα πέντε σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Τα 11 από τα 17 τέρματα που έχει πετύχει η Ζενίτ στο γήπεδό της σε όλες τις διοργανώσεις, τα έχει πανηγυρίσει στο δεύτερο μέρος. Η Μάλαγα έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα 16 ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει δώσει (1-0 από τη Μποαβίστα) εκτός έδρας. Τα 12 εξ αυτών είναι N/G, ενώ επτά έληξαν με «2-3γκολ». Αναφέρω πως οι Ανδαλουσιάνοι έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ στα έξι φετινά τους ευρωπαϊκά παιχνίδια, 4-2-0 ο απολογισμός τους στο πρώτο ημίχρονο. Θέλει γκολ η Ζενίτ για να φτάσει στην επιτυχία, δεν αποκλείω και να δεχτεί τέρμα, μιας και αμυντικά δεν εμπνέει η γηπεδούχος, ενώ η Μάλαγα έχει σκοράρει σε όλα της τα ματς στον όμιλο. Στον πρώτο γύρο είχαμε Μάλαγα-Ζενίτ 3-0. Καταλήγω… οριακά στο OVER με απόδοση 1,75! Στο εξωτερικό δέχεται πάντως ποντάρισμα και ο «άσος»!

Για τον ίδιο όμιλο, πολλά… παίζουν μεταξύ τους Μίλαν και Άντερλεχτ, με τους «ρορονέρι» πρακτικά να βολεύονται και με την ισοπαλία, ώστε να παραμείνουν 2οι και έτσι να παίξουν την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική στην έδρα τους. Η Μίλαν είναι πάντως προβληματική στην άμυνά της και οι γηπεδούχοι θα ρισκάρουν. Από την άλλη, η Μίλαν παρά τα προβλήματά της έχει παίκτες για να σκοράρουν, εάν βρουν χώρους, ενώ οι Ιταλοί διαθέτουν και τη… φανέλα. Μια νίκη έχει άλλωστε η Μίλαν και την έχει πετύχει στην Αγία Πετρούπολη με 3-2 κόντρα στη Ζενίτ.
Να σημειώσω πως η Άντερλεχτ έχει 13 OVER στα 17 τελευταία ευρωπαϊκά της παιχνίδια στην έδρα της. Από πέντε σερί GOAL/GOAL προέρχεται η Μίλαν, τα τέσσερα στο πρωτάθλημα και το ένα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στα τρία τελευταία τους ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπης οι «ροσονέρι» έχουν μείνει πίσω στο σκορ στο ημίχρονο. «Σημαδεύω» το OVER (1,80), αλλά με… τραβάει και το «διπλό» (2,25). Όσα προβλήματα και αν έχει η Μίλαν, όσο και αν η Άντρλεχτ δείχνει ικανή να σκοράρει εντός, δεν αποτελεί φόβητρο! Η ιταλική ομάδα με νίκη κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης… Στον πρώτο γύρο είχαμε Μίλαν-Άντερλεχτ 0-0.

Στον 2ο όμιλο, ο Ολυμπιακός πάει για το «μπαμ» στο Γκελζενκίρχεν κόντρα στη Σάλκε και για να ελπίζει σε πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης θέλει αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει πως θα επιδιώξει να φτάσει σε γκολ, κόντρα σε μια Σάλκε που δεν είναι και στα καλύτερά της… Με νίκη καθαρίζει πάντως η γερμανική ομάδα και φυσικά θα κοιτάξει να φτάσει στην επιτυχία. Η Σάλκε έχει πάντως 10 GOAL/GOAL στα 13 τελευταία της εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς. Επίσης, είναι αήττητη στα επτά τελευταία της (4-3-0) εντός έδρας για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λγκ. Τα 12/17 εντός έδρας γκολ της Σάλκε σε όλες τις διοργανώσεις εντός, έχουν σημειωθεί στο δεύτερο ημίχρονο. Από την άλλη και τα τέσσερα φετινά ευρωπαϊκά ματς του Ολυμπιακού είναι OVER και GOAL/GOAL. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πετύχει επτά γκολ στους τέσσερις αγώνες του ομίλου, τα πέντε από αυτά είναι στο δεύτερο μέρος. Στον πρώτο γύρο είχαμε Ολυμπιακός-Σάλκε 1-2. «Στοχεύω» το OVER έχει απόδοση 1,55!

Στο άλλο ματς του ίδιου γκρουπ η Άρσεναλ δεν θέλει να σκέπτεται απώλειες κόντρα στη Μονπελιέ. Με την πρωταθλήτρια Γαλλίας, η οποία είναι φέτος μέσα στην… αστάθεια, να διατηρεί ελπίδες μόνο με… τρίποντο! Αμφότερες, με βάση την εικόνα τους στον όμιλο του Τσάμπιονς Λγικ, αλλά και στις εγχώριες διοργανώσεις, είναι σε θέση να σκοράρουν, αλλά και να δεχτούν γκολ. Να σας αναφέρω πως η ήττα των «κανονιέρηδων» από την Σάλκε, ήταν μόλις η Τρίτη εντός έδρας από το 2003 στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε σύνολο 42 αγώνων. Οι άλλες δυο ήταν από αγγλικές ομάδες. Η γηπεδούχος έχει πέντε συνεχόμενα GOAL/GOAL και στα ματς αυτά έχουν σημειωθεί συνολικά 32 γκολ! Η Μονπελιέ έχει δεχτεί γκολ στα 17 από τα 19 της επίσημα ματς φέτος. Επίσης, σκόραρε και στα εννιά επίσημα εκτός έδρας… Στον πρώτο γύρο είχαμε Μονπελιέ-Άρσεναλ 1-2. Χαμηλό το OVER (1,45), αλλά έχει πιθανότητες…

Η ΕΞΑΔΑ ΜΑΣ
135 ΖΕΝΙΤ-ΜΑΛΑΓΑ OVER 1,75
136 ΑΓΙΑΞ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2 1,80
137 ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΜΙΛΑΝ OVER/2 1,80/2,25
138 ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ OVER 1,45
140 ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ OVER 1,80
152 ΣΑΛΚΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER 1,55

«Υπάρχουν και άλλα…»

****Στον 4ο όμιλο η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης και οι «πολίτες» είναι σε πολύ πιο δύσκολη θέση σε ότι αφορά στην πρόκριση. Με τα τωρινά βαθμολογικά δεδομένα, πρωταρχικό στόχος των πρωταθλητών Αγγλίας είναι η 3η θέση, και για να πάρουν κάτι από τη «βασίλισσα», θα πρέπει να σκοράρουν, καθώς οι «μερένχες» με 10 γκολ ενεργητικό μέχρι στιγμής στον, όμιλο θα βρουν τρόπο για να σκοράρουν! Τα ματς της Ρεάλ στον όμιλο είναι όλα OVER και αμφίσκορα. Η Σίτι από την άλλη έχει όλα τα παιχνίδια GOAL/GOAL και 3/4 OVER. Η Σίτι έχει 25-10-1 εντός έδρας ρεκόρ στην Ευρώπη. Επίσης, η «βασίλισσα» μόλις πέντε φορές φέτος σε 19 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχει κρατήσει την εστία της ανέπαφη, μόλις μία φορά δεν έχει σκοράρει. Η Ρεάλ έχει να μην σκοράρει σε 14 εκτός έδρας παιχνίδια της στην Ευρώπη.
139 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ OVER 1,40

Προσοχή στο ματς της Β’ Σκωτίας…
Το κουπόνι έχει την Τετάρτη και ένα παιχνίδι από τη Β’ Σκωτίας. Αναφέρομαι στον αγώνα της Αρμπρόουθ κόντρα στην Στρανράερ. Η γηπεδούχος στηρίζεται στην έδρα της (3-1-1), αλλά δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τρεις σερί ήττες, ενώ και στο Κύπελλο… έφτυσε αίμα για να αποκλείσει την «Inverurie Loco Works FC», ομάδα που παίζει δυο κατηγορίες πιο κάτω (5η). Συγκεκριμένα έφερε 3-3 εκτός, και νίκησε με 3-1 εντός. Από την άλλη, η φιλοξενούμενη είναι τελευταία, εκτός δεν έχει πόντο (0-0-5), αλλά μιλάμε για μια ομάδα που παλεύει τα παιχνίδια της, καθώς θέλει βαθμούς. Θα σημειώσω όμως ότι στον τελευταία της αγώνα έχασε δύσκολα στην έδρα της Έιρ με 1-2, ενώ έναν αγώνα πριν νίκησε 4-1 την Φορφάρ! Επίσης, στο Κύπελλο απέκλεισε την Κουϊνς Παρκ, φέρνοντας 1-1 στην έδρα της, και κατακτώντας θριαμβευτικό 4-0 στην έδρα της αντιπάλου της! Ο «άσος» πληρώνει χαμηλά (1,50) και αν θα βάλω σε κάποιο παρολί αυτό το ματς προτιμώ να ρισκάρω με «Χ» (3,75) και «διπλό» (4,50).

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σας…

Μπορείτε να ακολουθήσετε τη στήλη μας και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος (pamesports.gr)

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr