Home SPORTS NEWS «Με κούρασε η φημολογία με τον Πεπ»

«Με κούρασε η φημολογία με τον Πεπ»


Κουρασμένος με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από τον πάγκο της Μίλαν προκειμένου έρθει ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε ο τεχνικός των «ροσονέρι», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τονίζοντας πως η ομάδα του έχει να αντιμετωπίσει πιο σοβαρά προβλήματα από απλές φήμες.

«Αυτή η ιστορία με έχει κουράσει λίγο και είναι καθαρά στην δικαιοδοσία του συλλόγου να ασχολείται με τέτοια θέματα. Η Μίλαν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, όπως το να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα και στην πορεία της στο champions league. Εξαρτάται από μένα αν θα καταφέρω να ανταπεξέλθω σε αυτούς τους στόχους και θα κάνω ό,τι μπορώ για όσο καιρό είμαι στον πάγκο της Μίλαν. Μέχρι τώρα, πάντως, δε νομίζω ότι κάποιος μπορεί να αμφισβητήσει τα όσα έχω προσφέρει.

Όλοι οι αγώνες Champions League έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Έπρεπε να διατηρήσουμε έντονο ρυθμό κόντρα στη Μάλαγα, πράγμα πολύ δύσκολο αν παίζεις κάθε τρεις μέρες. Μάλιστα, συναντήθηκα με τον Μπερλουσκόνι στα αποδυτήρια και μου είπε ότι ήταν ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr