Home SPORTS NEWS Με Ορέστη και Χολέμπας στην ενδεκάδα

Με Ορέστη και Χολέμπας στην ενδεκάδα


Ο Φερναντο Σάντος δεν αποκάλυψε πολλά για τα αυριανά του πλάνα, μίλησε με κολακία για τον Τζιοβάνι Τραπατόνι και την Εθνική Ιρλανδίας, τονίζοντας ότι δε θα γίνουν πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου:

«Θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο μεταξύ δύο δυνατών ομάδων. Τα χαρακτηριστικά της Ιρλανδίας είναι κοντά στα δικά μας. Οι παίκτες της δεν τα παρατάνε εύκολα και έτσι περιμένω ένα πολύ ανταγωνιστικό ματς με καλό θέαμα για τους θεατές.

Για τον Τραπατόνι: Δεν τον ξέρω πολύ καλά. Έχουμε μιλήσει λίγο στην Πορτογαλία αλλά και στην Πολωνία. Αλλά είναι πολύ γνωστός παγκοσμίως για τις επιτυχίες του. Οι ομάδες του είναι πολύ δυνατές και ανταγωνιστικές και αυτό περιμένω και αύριο να δω απο την Ιρλανδία.

Για μένα δεν είναι σημαντικά τα συστήματα. Πιστεύω το πιο σημαντίκό είναι η φιλοσοφία που πρέπει να περάσει στους παίκτες. Με ενδιαφέρει το πως θα εμφανιστούμε εμείς ως ομάδα και όχι αν παίξουμε 4-3-3 ή 4-4-2.

Πιστεύω ότι η νίκη της Γερμανίας με τόσο μεγάλο σκορ δεν ήταν κάτι λογικό για την Ιρλανδία. Χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας είναι να μην τα παρατάει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και να παίρνει δυνάμεις απο το κοινό της. Είναι κάτι που έχει περάσει ο κύριος Τραπατόνι.

Είμαι σίγουρος ότι όπου υπάρχει κρίση δεν επηρεάζει μόνο τους ανθρώπους αλλά και το ποδόσφαιρο. Επηρεάζει τις κοινωνίες και το ποδόσφαιρο είναι μέσα σε αυτές. Το νιώθω και απο τους Έλληνες αλλά και απο τους Πορτογάλους, οι οποίοι έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Για τον Ότο Ρεχάγκελ: Πολλές φορές έχω πει οτι ο κ. Ρεχάγκελ έχει γράψει χρυσή σελίδα στο ποδόσφαιρο. Αυτό που με συνδέει με εκείνον είναι ότι προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες της ομάδας και να είμαστε ρεαλιστές.

Για τον Σαμαρά: Για μένα είναι σημαντικός όπως όλοι οι άλλοι παίκτες. Δεν τον ξεχωρίζω. Νομίζω πως είναι πολύ αισιόδοξος με τις δυνατότητές του, όπως και εμείς, άρα μένουμε ευχαριστημένοι όλοι.

Το να βάλω νέους ποδοσφαιριστές δεν είναι ρίσκο γιατί για να είναι εδώ παει να πει ότι τους εμπιστεύομαι. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε. Όπουδήποτε αγωνιζόμαστε με το εθνόσημο είναι σημαντικό να κερδίσουμε ή τουλάχιστον να φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι.

Είναι φυσιολογικό ότι η αυριανή ομάδα θα στηριχθεί σε παίκτες που βρίσκονται καιρό μαζί μας. Θα ήταν παράλογο να βάλουμε 11 αλλαγές, δε θα ήταν σωστό. Θα προσπαθήσουμε όμως να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε νέα πρόσωπα.

Όσον αφορά στον Χολέβας στην εθνική τον έχουμε δει να παίζει πιο μπροστά απο ότι στον Ολυμπιακό. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως θα αγωνιστεί αύριο όπως και ο Καρνέζης. Δε θα σας πως περισσότερα πριν το πως στους ποδοσφαιριστές μου. Αν είχαμε κάνει περισσότερες προπονήσεις και το καταλάβαιναν και οι ίδιοι ποιοι θα αγωνιζόνταν τότε θα το συζητάγαμε.»

Δείτε πλάνα απο την προπόνηση στο Aviva Stadium:

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr