Home SPORTS NEWS Με το μυαλό στον… ΟΦΗ

Με το μυαλό στον… ΟΦΗ


Με πολλά νέα πρόσωπα ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΟΦΗ θέλει να ξεκινήσει με νίκη τον «βαρύ» Νοέμβρη και μετά να ασχοληθεί με την Μονπελιέ.
Ευκαιρία σε παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής αποτελεί ο σημερινός (19.30, Novasports 1, REAL FM,pamesports.gr) αγώνας με τον ΟΦΗ για τον Ολυμπιακό.
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την πρώτη απώλεια στο πρωτάθλημα στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Άρη, περιμένουν από παίκτες που θα χρησιμοποιηθούν μετά από καιρό να δείξουν ότι αξίζουν εμπιστοσύνης και περισσότερων ευκαιριών, αλλά και να προετοιμάσουν το έδαφος δίχως περιπέτειες για το μεγάλο ευρωπαϊκό ματς της Τρίτης με την Μονπελιέ.
Ο ΟΦΗ δεν κερδίζει στο Φάληρο, αλλά στην περσινή σεζόν προβλημάτισε πολύ τον Ολυμπιακό. Πήρε 0-0 σε ένα φιλικό, 2-2 στο πρωτάθλημα ενώ έχασε 1-0 στο Κύπελλο με ένα γκολ του Μέλμπεργκ προς το τέλος του αγώνα. 0-0 είχε λήξει η ρεβάνς στην Κρήτη, ενώ για το πρωτάθλημα είχε χρειαστεί ένα απίθανο γκολ του Χολέβα για να ανοίξει ο δρόμος για το τελικό 2-0. Κι ο Αναστόπουλος είναι παραδοσιακά ένας αντίπαλος προπονητής που ζορίζει τον Ολυμπιακό.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει ανακοινώσει ότι θα βάλει πολλούς φρέσκους παίκτες στο σημερινό ματς, αλλά θα πει την ενδεκάδα στην ομάδα λίγο πριν από την έναρξη για να έχει όλους τους παίκτες του σε ετοιμότητα. Επιστρέφει σίγουρα ο Σιόβας, υποψήφιοι είναι οι Φέισα, Ντιακιτέ, Βλαχοδήμος, Φετφατζίδης, Ζαραδούκας, ενώ μπορεί να μείνουν στον πάγκο κι άλλοι βασικοί εκτός από τους Τζεμπούρ, Φουστέρ, Κοντρέρας, Ιμπαγάσα, Μοδέστο που είναι ήδη νοκ άουτ.
Το πρώτο ζητούμενο για το αποψινό παιχνίδι είναι η νίκη, εν συνεχεία μια καλή εμφάνιση από τους παίκτες που καλούνται να αρπάξουν ευκαιρία, αλλά και να τεσταριστεί το αμυντικό δίδυμο Σιόβα, Μανωλά που έχει να παίξει μαζί από το παιχνίδι στα Γιάννενα και θα κληθεί την Τρίτη να σηκώσει το βάρος στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Για τον Ολυμπιακό είναι το πρώτο παιχνίδι του Νοεμβρίου σε μια σειρά δύσκολων και κρίσιμων αγώνων στις επόμενες τρεις εβδομάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη, με εκτός έδρας ματς εναντίον ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, αλλά και με τις αναμετρήσεις με Μονπελιέ και Σάλκε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Κι όλοι περιμένουν ένα καλό ξεκίνημα.
Θέλει την νίκη μετά από έξι αγωνιστικές

Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς αγνοεί τη νίκη τις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Ο Ατρόμητος είναι το φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση (17:15, Novasports 1, pamesports.gr) εναντίον του Πανθρακικού, ωστόσο θα πρέπει να το αποδείξει και εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ο Σερβοέλληνας επιθετικός δεν θα έχει στη διάθεση του, τον τιμωρημένο Ματίας Ιγκλέσιας και τον τραυματία Ντένις Επστάιν. Από την άλλη πλευρά, ο Τάσος Καραμάνος θα δώσει κανονικά το παρών, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού το οποίο και αντιμετώπιζε

Η αποστολή του Ατρόμητου: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Καλλέργης, Καραμάνος, Μπάλλας, καραγκούνης, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπρίτο, Σουμπίνιο, Γκαρσία, Δημούτσος, Κούτσι, Καραμάνος, Μπέλιτς.

Θέλει νέα αρχή με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο

Ο Πανθρακικός θέλει να κάνει μία νέα αρχή, έχοντας στον πάγκο του τον Πάυλο Δερμιτζάκη και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης μετά από δύο αγωνιστικές.

Ο νέος προπονητής των Θρακιωτών, άφησε εκτός αποστολής τον τραυματία Αχιλλέα Σαρακατσάνο αλλά δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον τερματοφύλακα Γιώργο Αθανασιάδη, ο οποίος αποβλήθηκε την περασμένη αγωνιστική εναντίον του Παναιωνίου.

Η αποστολή του Πανθρακικού: Αντίλοβιτς, Κουτσόπουλος, Σερφά, Μελίσσης, Μακρυδημήτρης, Σκλιοπίδης, Χρήστου, βιγιαρέχο, Κάσελαν, Μουνάφο, Λαδάκης, Πρίττας, Βαϊρουα, Μπαικαρά, Μίνγκας, Λουσέρο, Παπαδόπουλος, Κυβελίδης.

Με τον κόσμο στον πλευρό του θα κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς

Ο Πλατανιάς υποδέχεται στα Περιβόλια την Κέρκυρα (17:15, Novasports 2, pamesports.gr) για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και με την βοήθεια του κόσμου του θέλει να επιστρέψει και πάλι στις νίκες.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου, μετά από πολύ καιρό έχει στην διάθεση του για το σημερινό ματς όλους τους παίκτες του και έχει την άνεση να φτιάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η αποστολή του Πλατανιά: Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Γιακουμάκης, Γκονζάλες, Δέντσας, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτας, Ναζλίδης, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργος, Ποτουρίδης, Τζανής.

Να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία

Η Κέρκυρα από την άλλη πλευρά θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και θέλει να παραμείνει στα θετικά αποτελέσματα τα οποία θα την ανεβάσουν ακόμη πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι «Φαίακες» γνωρίζουν ότι το έργο τους δεν θα είναι εύκολο απέναντι στον Πλατανιά, καθώς γνωρίζουν πως οι αντίπαλοι τους θέλουν να επανακάμψουν μετά από μία σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων.

Εκτός αποστολής έμεινε μόνο ο Άγγελος Ζουμπουλάκης

Η αποστολή της Κέρκυρας: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Μοντέιρο, Βενέτης, Κοντοδήμος, Τσουμάνης, Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Κρητικός, Λεόν, Αγρίτης, Γιάντσης, Καραλής, Τσοκάνης, Μπάρκογλου, Παπαδήμας, Βασιλόγιαννης, Γκούμας, Σταμογιάννος.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr