Home SPORTS NEWS Μουρίνιο: «Εγώ είμαι ευχαριστημένος…»

Μουρίνιο: «Εγώ είμαι ευχαριστημένος…»


Πέσιμο… από τους δημοσιογράφους έγινε την Δευτέρα στον Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης και την εκτόξευση της διαφοράς από την πρώτη Μπαρτσελόνα στο +11!

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως φέτος πρώτος στόχος της «βασίλισσας» είναι η κατάκτηση του Τσαμπίον Λιγκ, δείχνοντας πως στους «μερένχες» εγκαταλείπουν σιγά, σιγά την… ιδέα του πρωταθλήματος! Υπογράμμισε ότι ο ίδιος είναι ευχαριστημένος με αυτά που έχει στην ομάδα, αφήνοντας την αιχμή του για την διοίκηση!

Η νέα ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης στη Σεβίλλη από την Μπέτις έχει βαρύνει και πάλι το κλίμα! Ο Ζοσέ Μουρίνιο διέψευσε πάντως ότι  έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με τους παίκτες του, αλλά και την διοίκηση του συλλόγου.

Για τις σχέσεις του με τους παίκτες και τη διοίκηση, ο Πορτογάλος δέχθηκε μάλιστα διαδοχικές ερωτήσεις και ο ίδιος απάντησε μονολεκτικά: «Ως συνήθως».

«Εγώ είμαι ευχαριστημένος με αυτά που έχω στην ομάδα. Θα κάνουμε ταμείο στο τέλος. Ίσως ο σύλλογος να μην είναι ικανοποιημένος μαζί μου και να θέλει να βελτιώσει κάποια πράγματα», ανέφερε ακόμα ο Πορτογάλος τεχνικός.

Στη συνέχεα, ερωτηθείς για τη σχέση του με τη διοίκηση και τους παίκτες μετά την ήττα από την Μπέτις, που έφερε τη Ρεάλ στο -11 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, απάντησε: «Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Η σχέση μου με τη διοίκηση είναι όπως ήταν πάντα. Το ίδιο και με τους παίκτες. Ασφαλώς η χαρά εξαρτάται από τα αποτελέσματα και είναι λογικό το κλίμα να μην είναι το καλύτερο όταν έχεις χάσει».

Για τον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ ανέφερε: «Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο κι αν υπάρχουν ασυμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα, είναι κάτι το φυσιολογικό, συμβαίνουν αυτά στη ζωή. Έφυγα από την Τσέλσι ωστόσο διατηρώ ακόμη πολύ καλές σχέσεις με τον Αμπράμοβιτς».

Σε ερώτηση για το εάν μπορεί η Ρεάλ να καλύψει τη διαφορά από την πρώτη Μπαρτσελόνα, είπε: «Μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Για το πρωτάθλημα θα μιλήσουμε την Παρασκευή. Οσο για το Λεβάντε – Μπαρτσελόνα, μιλήστε καλύτερα με τον προπονητή της Λεβάντε και όχι εμένα»!

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr