Home SPORTS NEWS Μουρίνιο: «Ισοπαλία; Νικήσαμε…»

Μουρίνιο: «Ισοπαλία; Νικήσαμε…»


Δεν δέχεται την ισοπαλία με την Ντόρτμουντ ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοζέ Μουρίνιο, τονίζοντας πως κανονικά η ομάδα του είναι νικήτρια καθώς το τέρμα που σημείωσε του Καγεχόν ήταν κανονικό και κακώς ακυρώθηκε από την διαιτητή.

Όσον αφορά την δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στην οποία βρίσκεται η ομάδα του στο champions league, είπε πως δεν χρειάζεται να δραματοποιούν την κατάσταση, καθώς και τις δύο φορές που κέρδισε το Champions League, με την Πόρτο και την Ίντερ, οι ομάδες του είχαν τερματίσει στην δεύτερη θέση του ομίλου τους.

“Θα έπρεπε να μιλάμε για ισοπαλία αν είχαμε πετύχει μόλις δύο γκολ. Εμείς όμως πετύχαμε τρία γκολ, γιατί του Καγεχόν έπρεπε να μετρήσει κανονικά, ωστόσο ήρθαμε ισόπαλοι.

Χάσαμε το παιχνίδι καθώς με τον τραυματισμό του Ιγκουαΐν, δεν είχαμε άλλον επιθετικό στον πάγκο. Αν ο όμιλος είναι δύσκολος και η ομάδα βρίσκεται στις θέσεις πρόκρισης, δεν αντιλαμβάνομαι ποιο είναι το δράμα… Και τις δύο φορές που κέρδισα το Champions League, στη φάση των ομίλων οι ομάδες μου είχαν τερματίσει δεύτερες”.

Για το πρώτο μέτριο ημίχρονο της Ρεάλ: “Κάναμε 2-3 αμυντικά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει ακόμη ένα γκολ στο διάστημα αυτό. Σε αυτό το επίπεδο οι ομάδες δεν συγχωρούν… Στο δεύτερο ημίχρονο απόλαυσα την ομάδα μου”.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr