Home SPORTS NEWS Μποκανί: «Πολύ περήφανος για το γκολ μου» (video)

Μποκανί: «Πολύ περήφανος για το γκολ μου» (video)


Πολύ χαρούμενος με τη νίκη της ομάδας του επί της Ζενίτ, εμφανίστηκε ο επιθετικός της Άντερεχτ, Ντιεμερσί Μποκανί, ενώ για το γκολ-κρέμασμα που σημείωσε είπε πως είναι πολύ περήφανος που κατάφερε να στείλει με όμορφο τρόπο την μπάλα στα δίχτυα.

Για το ματς με τη Ζενίτ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που νικήσαμε αυτό το ματς γιατί δούλευα όλη την εβδομάδα μαζί με τον φυσιοθεραπευτή για αυτό το αποτέλεσμα. Συνήθισα να φοράω την ειδική μάσκα στο διάστημα της προπόνησης αλλά εντάξει. Δέχθηκα και μερικές αγκωνιές αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Το γκολ: «Ήταν καλό τελείωμα. Όποτε βγαίνω τετ α τετ με τον τερματοφύλακα στην προπόνηση προσπαθώ πάντα να τον «κρεμάσω». Το προσπάθησα και στο ματς με την Ζενίτ και είμαι περήφανος που τα κατάφερα».

Για τον αγώνα με την Μίλαν: «Τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς κόντρα στη Μίλαν και πρέπει να πάρουμε τους τρεις πόντους της νίκης. Αν το πετύχουμε, θα είμαστε πολύ κοντά στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Παίζουμε καλά τώρα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, είμαι χαρούμενος για αυτό και είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάνει ο προπονητής».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr