Home SPORTS NEWS Νίκη με ανατροπή για τη Σάλκε (Videos)

Νίκη με ανατροπή για τη Σάλκε (Videos)


Η Σάλκε επέστρεψε στις νίκες στη μπουντεσλίγκα, καθώς κατάφερε και έφτασε σε… ανατροπή στην έδρα της κόντρα στη Βέρντερ, επικρατώντας με 2-1. Σε αγώνα που είχε ελληνικό… χρώμα, καθώς βρέθηκαν αντίπαλοι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον πρώτο να… χαμογελάει!

Η Σάλκε μετά από αυτή την επιτυχία της έχει 23 βαθμούς και συνεχίζει να είναι στο -7 από την πρώτη θέση και τη Μπάγερν Μονάχου, ενώ η Βέρντερ έμεινε στους 14 και έχασε μετά από τρία ματς (2-1-0).

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ βρέθηκε πίσω στον σκορ, αλλά κατάφερε και έφτασε στην… καυτή έδρα της στην επιτυχία. Η ομάδα της Βρέμης προηγήθηκε πάντως με τον Χαντ στο 16’. Η Σάλκε γηπεδούχος έφτασε στην ανατροπή με δυο γκολ στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 60’ με τον Νόιστάντερ και στο 69’ με τον Ντράξλερ… Οι «μπλε» κράτησαν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος και έτσι συνέχισαν την πολύ καλή πορεία τους στη μπουντεσλίγκα…

Κυριάκος Παπαδόπουλος και Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν βασικοί για τις ομάδες τους και αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα…

Η σύνθεση της Σάλκε: Ούνερσταλ, Χέβεντες, Παπαδόπουλος, Ματίπ, Φουχς, Τζόουνς (90’ Μόριτς, Νοϊστέντερ, Φαρφάν, Χόλτμπι, Αφελάι (46’ Ντράξλερ), Χούντελααρ (63’ Μάρικα).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr