Home SPORTS NEWS Νίκη στο… 90’ για Βαλένθια

Νίκη στο… 90’ για Βαλένθια


Στο 90’ με πέναλτι του Σολδάδο πήρε τη νίκη για την 12η αγωνιστική με 2-1 η Βαλένθια κόντρα στην Εσπανιόλ, σε φάση στην οποία είχαμε δυο αποβολές για την ομάδα της φιλοξενούμενης. «Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα στη Οσασούνα και τη Μάλαγα…

Οι «νυχτερίδες» είναι στην πρώτη εξάδα με 18 βαθμούς, καθώς συνέχισαν την πολύ καλή πορεία τους. Η Εσπανιόλ παραμένει στην τελευταία θέση, γνωρίζοντας την 2η σερί ήττα της! Η Βαλένθια προηγήθηκε με τον Βιέρα στο 16’, και η φιλοξενούμενη ισοφάρισε με τον Λόνγκο στο 31’!

Η Βαλένθια κέρδισε πέναλτι στο 88’, και ακολούθως αποβλήθηκαν για την Εσπανιόλ με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μόρνο και ο Γκαρσία. Στο 90’ εκτέλεσε το πέναλτι ο Σολδάδο, ο οποίος έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Λίγο νωρίτερα, η Μάλαγα δεν κέρδισε για 4ο συνεχόμενο ματς, καθώς έμεινε στο 0-0 κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας, Οσασούνα! Οι Ανδαλουσιάνοι δεν παρουσιάστηκαν απειλητικοί κόντρα σε μια ομάδα που κοίταξε πρωτίστως να μην χάσει… Η Μάλαγα παραμένει 4η με 19 βαθμούς, αλλά είναι πιθανό να την περάσουν άλλες ομάδες!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr