Home SPORTS NEWS Ντιέγκο: «Δεν γυρίζω στην Ατλέτικο»

Ντιέγκο: «Δεν γυρίζω στην Ατλέτικο»


Καμία σκέψη επιστροφής στην Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει ο Ντιέγκο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Βόλφσμπουργκ μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό “Cadena Ser” και τόνισε πως δεν σκοπεύει να φύγει από την Γερμανία ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία της πτρώην ομάδας του στο ισπανικό πρωτάθλημα.

«Η ζωή μου είναι στη Γερμανία και δεν σκέφτομαι την επιστροφή. Δεν έχει υπάρξει ποτέ η οποιαδήποτε επαφή. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος εδώ και η ομάδα με χρειάζεται για να είναι εντάξει. Έχουμε μία φανταστική σεζόν, αλλά για εμένα δεν αποτελεί έκπληξη από τη στιγμή που γνωρίζω την ποιότητα των παικτών και του προπονητή.

Χαίρομαι πολύ που ξέρω ότι τα καταφέρνουν τόσο καλά. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε λέει πάντα ξεκάθαρα τι σκέφτεται. Είχαμε μία τρομερή σχέση και είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές αυτή τη στιγμή. Ήταν σπουδαίο να συνεργαστώ μαζί του και του εύχομαι τα καλύτερα».

Για το επίπεδο της Μπουντεσλίγκα: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο, λόγω της οργάνωσης, των φιλάθλων, των γηπέδων και της ατμόσφαιρας που κυριαρχεί σε αυτά. Είναι κάτι εντυπωσιακό για έναν ποδοσφαιριστή. Το επίπεδο είναι πολύ καλό και εξακολουθεί να βελτιώνεται, έτσι ελπίζω να συνεχίσουμε εδώ λίγο περισσότερο».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr