Home SPORTS NEWS Οι υποψήφιοι για τους κορυφαίους μέσους

Οι υποψήφιοι για τους κορυφαίους μέσους


Αυτή τη φορά η FIFPro ανακοίνωσε τα ονόματα των 15 μέσων που θα διεκδικήσουν τρεις θέσεις στην καλύτερη ενδεκάδα του 2012, ως μέλη της κορυφαίας γραμμής στα χαφ.  Στις 29 Νοεμβρίου θα κοινοποιηθούν και οι 15 επιθετικοί, ώστε να συγκροτηθεί η κορυφαία ενδεκάδα (World XI) του 2012.

Να θυμίσουμε πως οι κορυφαίοι θα βραβευθούν στο γκαλά της FIFA, στις 7 Ιανουαρίου 2013, όπου θα ανακοινωθεί και ο νικητής της «Χρυσής Μπάλας».

Συγκεκριμένα, οι τρεις «εκλεκτοί» για τους κορυφαίους μέσους θα επιλεγούν μεταξύ των Τσάμπι Αλόνσο, Λούκα Μόντριτς, Μεσούτ Οζίλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Σέρχιο Μπουσκέτς, Σεσκ Φέμπρεγας, Αντρές Ινιέστα, Τσάβι (Μπαρτσελόνα), Στίβεν Τζέραρντ (Λίβερπουλ), Εντεν Αζάρ, Φρανκ Λάμπαρντ (Τσέλσι), Αντρέα Πίρλο (Γιουβέντους), Φρανκ Ριμπερί, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ (Μπάγερν Μονάχου), Νταβίντ Σίλβα κααι Γιάγια Τουρέ (Μάντσεστερ Σίτι).

Οι περισσότερες συμμετοχές ως προς τους επιλεγέντες μέσους προέρχονται από την Ισπανία, με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να έχουν επτά υποψηφιότητες στις δεκαπέντε.

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr