Home SPORTS NEWS Οχετός κατά Φαν Πέρσι (videos)

Οχετός κατά Φαν Πέρσι (videos)


Το πρόσφατο παιχνίδι της Άρσεναλ στο Ολντ Τράφορντ, ήταν η πρώτη ευκαιρία για τους οπαδούς των Λονδρέζων να ξεθυμάνουν, βρίζοντας τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι για τη μεταγραφή του στη Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι.

Τα υβριστικά συνθήματα από τους φίλους των “κανονιέρηδων” για τον Ολλανδό επιθετικό, έδιναν και έπαιρναν στις εξέδρες του Ολντ Τράφορντ.

Χαρακτηριστικότερο εξ αυτών το “Ολλανδέ Τζίμι Σάβιλ” που τραγουδήθηκε εν χορώ, με τους δείκτες των χεριών των οπαδών τεντωμένους προς το μέρος που βρισκόταν ανά πάσα στιγμή ο Φαν Πέρσι.

Ο Τζίμι Σάβιλ, για όσους δεν γνωρίζουν, ήταν διασημότητα της αγγλικής σόου μπιζ, τηλεπαρουσιαστής μουσικών εκπομπών, μουσικός παραγωγός και DJ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ζωής του έκανε πολλές φιλανθρωπίες, μετά θάνατον ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ήταν παιδόφιλος, με τα θύματά του να ξεπερνούν τα 300 παιδιά.

Ένα άλλο σύνθημα που ακούστηκε δεκάδες φορές από τα στόματα των οπαδών της Άρσεναλ, “πατούσε” στη μελωδία του γνωστού τραγουδιού “she said no robin, she said no” με την προσθήκη “είσαι μ**νι, Ρόμπιν, είσαι μ**νι”.

Είναι τόση η εμμονή των οπαδών που ένας πατέρας, φίλος της Άρσεναλ, έμαθε στον τρίχρονο γιο του να τραγουδά το σύνθημα για τον Φαν Πέρσι, αναρτώντας σχετικό video στο youtube. Όπως ήταν φυσικό, το εν λόγω video έκανε το γύρο του κόσμου, απασχολώντας δεόντως και τα βρετανικά σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr