Home SPORTS NEWS Ο «θρήνος» του Μάτζικ για τον Φιλ Τζάκσον (pic)

Ο «θρήνος» του Μάτζικ για τον Φιλ Τζάκσον (pic)


Αντίθετος με την πρόσληψη του Ντ’ Αντόνι στον πάγκο των Λέικερς, δήλωσε πως είναι ο θρύλος του ΝΒΑ, Μάτζικ Τζόνσον, τονίζοντας πως δεν είναι κατάλληλος προπονητής για την ομάδα του Λος Άντζελες και συμπλήρωσε πως ήταν τρομερό λάθος της διοίκησης να μην προσλάβει τον Φιλ Τζάκσον.

«Δεν έχω εμπιστοσύνη στον Τζιμ Μπας. Έχει κάνει ήδη δύο σοβαρά λάθη. Πρώτα προσέλαβε τον Μάικ Μπράουν, που είναι εξαιρετικός προπονητής αλλά δεν ήταν ο κατάλληλος για τους Λέικερς. Και δεν πιστεύω πως και ο Ντ’ Αντόνι είναι ο κατάλληλος. Ειδικά όταν εκεί έξω υπάρχει ο Φιλ Τζάκσον που ήθελε να επιστρέψει. Οι φίλαθλοι για δύο σερί παιχνίδια φώναζαν το όνομά του».

Νωρίτερα μάλιστα είχε γράψει στο Twitter, πως ο λόγος που δεν είχε tweet-άρει τις δύο τελευταίες μέρες ήταν επειδή θρηνούσε την μη πρόσληψη του Φιλ Τζάκσον.

«Ο λόγος που δεν έχω tweet-αρει τις δύο τελευταίες μέρες είναι γιατί θρηνούσα για τη μη πρόσληψη του Φιλ Τζάκσον από τους Λέικερς. Η μητέρα μου με έμαθε πως αν δεν έχεις τίποτα καλό να πεις, μην πεις τίποτα».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr