Home SPORTS NEWS Ο Μπαλοτέλι εξώφυλλο στο TIME (vid)

Ο Μπαλοτέλι εξώφυλλο στο TIME (vid)


«Δεν είμαι ούτε ο Σούπερ-Μάριο, ούτε ο χαζός – Μάριο. Είμαι απλά ο Μάριο», είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες κατά τη διάρκεια του EURO 2012. Ο λόγος για τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος “ανάγκασε” ένα ακόμα “κάστρο” να πέσει για εκείνον, αφού ο Ιταλός επιθετικός βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού ΤΙΜΕ που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη εβδομάδα, και το οποίο δεν συνηθίζει να “φιλοξενεί” ποδοσφαιριστές.

Με τα καμώματά του εντός αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων, ο Μπαλοτέλι έχει δημιουργήσει μία…βιομηχανία γύρω από το όνομά του, με την οποία όμως μόνο εξοικειωμένος δεν είναι. «Απλά αφήστε με ήσυχο», είχει πει στους παπαράτσι που τον “καταδίωκαν” προκειμένου να απαθανατίσουν ένα ακόμα…κατόρθωμά του, το οποίο θα “στόλιζε” το εξώφυλλο κάποιου κουτσομπολίστικου περιοδικού.

To «Why Allways Me»

«Εκείνη την περίοδο ήμουν…μόνο εγώ. Όλος ο κόσμος μιλούσε για εμένα. Το μήνυμα που ήθελα να περάσω ήταν “αφήστε με ήσυχο».

Τα τρία καλύτερα γκολ που έχεις πετύχει

«Στο champions league με την Ίντερ στην αναμέτρηση με την Ρούμπιν Καζάν. Το δεύτερο κόντρα στη Γερμανία στο EURO και το γκολ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο ήταν το πρώτο και αποτέλεσε την αρχή για πολλά ακόμα γκολ».

Για τη στιγμή στο EURO όπου έτρεξε να πανηγυρίσει με την μητέρα του

«Ήμουν χαρούμενος για την μητέρα μου, γιατί ήθελε να τα πάω πολύ καλά με την εθνική Ιταλίας. Πήγα και αγκάλιασα τη μητέρα μου γιατί απλά ήμουν πολύ χαρούμενος κι έκανα και την ίδια χαρούμενη. Οι γονείς μου δεν είναι νέοι. Γι’ αυτό όσα περισσότερα καλά μπορώ να τους δίνω τόσο περισσότερο ευτυχισμένος είμαι».

Πίστεψε σε εσένα η μητέρα σου όταν της είπες ότι θα ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο;

«Όχι μόνο δεν πίστεψε αλλά δεν ήθελε να το κάνω. Ήθελε να ασχοληθώ με άλλα σπορ».

Για τα κρούσματα ρατσισμού στην Ιταλία

«Οι ρατσιστές είναι λίγοι, όμως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Δεν μπορείς ούτε να τους μιλήσεις, ούτε τίποτα, γιατί είναι ηλίθιοι άνθρωποι. Ελπίζω ότι εγώ προσωπικά μπορώ να βοηθήσω την Ιταλία να είναι μια χώρα – μοντέλο, όπως οι ΗΠΑ».

Για τις εκλογές στις ΗΠΑ και τον πρόεδρο Ομπάμα, ο οποίος είναι μαύρος.

«Η εκλογή του είναι κάτι διαφορετικό στην ιστορία. Δεν ξέρω από πολιτική όμως όταν είδα τον Ομπάμα ήμουν πολύ χαρούμενος που ένας μαύρος ήταν ο αρχηγός, ο πρόεδρος. Θα ήθελα να τον γνωρίσω».

Σ’ ενοχλεί ο καιρός σε αυτή την παράξενη χώρα, την Αγγλία;

«Όχι, γιατί δεν βγαίνω έξω ειδικά φέτος. Κάθομαι στο σπίτι».

Πόσο σημαντική είναι η σχέση σου με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος σε έφερε στη Σίτι;

«Είναι πολύ σημαντική σχέση. Είναι κάτι σαν πατέρας για εμένα. Με γνωρίζει από πολύ μικρό, όταν ακόμα έπαιζα στην μικρή ομάδα της Ίντερ και με ξέρει πολύ καλά. Μπορώ να το του πω τα πάντα και είναι πάντα ειλικρινής μαζί μου και πάντα λέμε την αλήθεια ο ένας στον άλλον».

Θα μείνεις στη Σίτι;

«Τώρα θα μείνω. Όμως κάποια ημέρα θα φύγω γιατί δεν μπορώ να μείνω όλη μου τη ζωή εδώ. Όμως τώρα θα παραμείνω».

Οι ήρωές σου από τον χώρο του αθλητισμού

«Όταν ήμουν μικρός ήρωάς μου ήταν ο Μάικ Τάισον και ο Ρονάλντο. Τώρα είναι ο Γιουσέιν Μπολτ».

Για τα αρνητικά που γράφονται για εσένα

«Δεν έχω πρόβλημα μαζί τους, αλλά όπως φαίνεται έχουν αυτοί μαζί μου. Ίσως απολαμβάνουν το να μιλούν για εμένα. Δεν  μ’ απασχολεί να γράφουν ότι θέλουν. Όμως όταν υπάρχουν φωτογράφοι έξω από το σπίτι μου και με ακολουθούν στην πόλη, στο αεροδρόμιο, στην Ιταλία, στις ΗΠΑ, τότε αυτό με εξοργίζει. Κάνω τη δουλειά μου, κάντε τη δική σας όμως υπάρχουν και κάποια όρια. Όταν λείπει ο σεβασμός τότε υπάρχει πρόβλημα».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr