Home SPORTS NEWS Ο Ναπολεόνι κράτησε την ΑΕΚ στον βυθό

Ο Ναπολεόνι κράτησε την ΑΕΚ στον βυθό


Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε και ο Λεβαδειακός της “έκλεψε” το τρίποντο (1-0), “χτυπώντας” την κατάλληλη στιγμή με τον Ναπολεόνι.

Η Ένωση μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει από νωρίς τον έλεγχο με τον Λεβαδειακό να περιορίζεται σε ανασταλτικό ρόλο. Μέχρι το πρώτο ημίωρο του αγώνα η ΑΕΚ έχασε σωρεία ευκαιριών να προηγηθεί, όμως οι Βοιωτοί άντεξαν στην πολιορκία και κράτησαν το μηδέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με την πάροδο του χρόνου, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο, βλέποντας την ΑΕΚ να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό που είχε επιβάλει στο πρώτο μέρος. Τα λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι το αξιόλογο μέχρι το 81′, όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των κιτρινόμαυρων, ο Μουλόπουλος σούταρε έξω από την περιοχή, ο Κωνσταντόπουλος απέκρουσε ασταθώς τη μπάλα και ο Ναπολεόνι που βρισκόταν κοντά, πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0.

Οι παίκτες του Λίνεν μετά την ψυχρολουσία δεν βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν και έτσι ο Λεβαδειακός κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Αυτή ήταν η πρώτη η νίκη του Λεβαδειακού επί της ΑΕΚ εκτός έδρας μετά από 11 συνεχόμενες ήττες και μόλις η 2η σε 23 παιχνίδια.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Κορδέρο, Φούντας, Κατίδης, Γκερέιρο (Κοτσαρίδης 78′), Τσίτας (Κατσικοκέρης 65′), Λαγός (Αρκούδας 68′), Φέτσης, Βλάχος, Κουτρουμπής

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης (Κασμερίδης 35′), Μουλόπουλο, Χοσέμι, Κόρμπος, Μάρτινς, Πόι, Βασιλείου (Ναπολεόνι 43′), Ζησόπουλος, Γεωργίου, Μεντί, Ακόστα

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr