Home SPORTS NEWS Πανέτοιμος για το διπλό ο Ολυμπιακός

Πανέτοιμος για το διπλό ο Ολυμπιακός


Γκελζενκίρχεν, αποστολή: Χρήστος Μεγγλίδης

Ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα η προπόνηση του Ολυμπιακού στην υπερσύγχρονη Veltins Arena. Δίδυμο Κοντρέρας-Μανωλά, Μήτρογλου στην κορυφή οι επικρατέστερες επιλογές.

Ο Ολυμπιακός έκανε μία δυνατή προπόνηση στο γήπεδο της Σάλκε, το οποίο προκάλεσε το θαυμασμό των ανθρώπων της ομάδας για τις ανέσεις, τους χώρους και τις γενικότερες εγκαταστάσεις.

Το ευχάριστο ήταν ότι δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο, με τον Ζαρντίμ να κάνει δίτερμα δείχνοντας κάποιες από τις σκέψεις του για την ενδεκάδα. Στο κέντρο της άμυνας δοκίμασε Κοντρέρας και Μανωλά, ενώ για τη μεσαία γραμμή και την επίθεση δεν θέλησε να δείξει τις σκέψεις του.

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι με Κάρολ, Τοροσίδη, Χολέμπας, Μανωλά, Κοντρέρας, Μοδέστο , Μανιάτη, Γκρέκο, Αμπντούν, Μασάντο, Μήτρογλου.

Υποψήφιοι είναι και οι Σιόβας, Φουστέρ, Τζεμπούρ, αλλά με τον Ζαρντίμ ποτέ δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος μέχρι την τελευταία στιγμή για τις οριστικές επιλογές του.

Ο Ολυμπιακός σε κάθε περίπτωση είναι πανέτοιμος να κάνει πραγματικότητα αυτό που συνομολόγησαν στη συνέντευξη τύπου ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και ο Κώστας Μήτρογλου. Να πάρει αποτέλεσμα, να πάει για την πρόκριση στους ”16” του Τσάμπιονς Λιγκ και να κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες. Κυρίως αυτούς που ζουν στη Γερμανία. Να διαφημίσει για ακόμα μια φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι φίλοι των ερυθρόλευκων θα έχουν εντονότατη παρουσία στην αρένα του Γκέλζενκίρχεν. 5000 φίλαθλοι θα φωνάζουν για τον πρωταθλητή Ελλάδας. Οι περισσότεροι θα καταφτάσουν από διάφορα σημεία της Γερμανίας. Η άφιξή τους αναμένεται το πρωϊ. 3500 εξ αυτών θα καταλάβουν το ένα πέταλο κι οι υπόλοιποι θα είναι διασκορπισμένοι σε διάφορα σημεία.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr