Home SPORTS NEWS Περήφανοι για την κλήση τους οι «νέοι» της εθνικής

Περήφανοι για την κλήση τους οι «νέοι» της εθνικής


Με την ευκαιρία της πρώτης τους κλήσης στην Εθνική Ανδρών, οι Κώστας Περιστερίδης, Κώστας Σταφυλίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης και Κώστας Μανωλάς έκαναν δηλώσεις στο epo.gr.

Περιστερίδης: «Είναι μια ευχάριστη έκπληξη για μένα και νιώθω πολύ χαρούμενος για την κλήση μου στην Εθνική Ομάδα. Το να αγωνίζεσαι με το εθνόσημο στο στήθος είναι κάτι το σπουδαίο, το ιδιαίτερο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πανιώνιο που μου δίνει την ευκαιρία να παίζω στο πρωτάθλημα και να αποκτώ εμπειρίες και εύχομαι να ανταποκριθώ  στις απαιτήσεις της Εθνικής και του κ. Σάντος. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Σταφυλίδης: «Είμαι ευτυχισμένος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο κ. Σάντος και θα προσπαθήσω να τον δικαιώσω. Είναι όνειρο κάθε παίκτη, ανεξαρτήτως ηλικίας, να αγωνίζεται με την φανέλα της Εθνικής. Οι προκλήσεις για την ομάδα είναι μπροστά, όμως με πίστη και ομαδικό πνεύμα μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ταχτσίδης: «Είναι τιμή για μένα η κλήση μου στην Εθνική και αυτή τη στιγμή είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Δούλευα πολύ για να βελτιωθώ, έβγαζα ό,τι είχα στους αγώνες και τις προπονήσεις και περίμενα την κλήση μου στην ομάδα ως επιβράβευση όλων αυτών των προσπαθειών. Η Εθνική είναι μια πολύ καλή ομάδα με ήθος, αγωνιστικότητα και πολλές δυνατότητες. Πάντα παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να προκριθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας».

Μανωλάς: «Είμαι περήφανος και χαρούμενος που θα μπορέσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην Εθνική ομάδα. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται και εύχομαι να ζήσω κι εγώ τις τεράστιες επιτυχίες που έχουν ζήσει άλλοι Έλληνες ποδοσφαιριστές με τη γαλανόλευκη.  Ευχαριστώ τους προπονητές της Εθνικής και τον κύριο Σάντος για την εμπιστοσύνη και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω για αυτή τους την επιλογή».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr