Home SPORTS NEWS Νιόπλιας: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Νιόπλιας: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»


Στα λάθη τα οποία έφεραν τα δυο πρώτα γκολ των Φιλανδών στάθηκε στις δηλώσεις τους ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Νίκος Νιόπλιας.

Αναφέρθηκε επίσης στη συμμετοχή νέων παικτών στην Εθνική ομάδα των Ανδρών, αφού Πιέρος Σωτηρίου και Μάριος Αντωνιάδης έκαναν σήμερα ντεμπούτο ενώ ο Αρτυματάς έκανε τη δεύτερη του συμμετοχή.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είχαμε ένα πολύ κακό τριαντάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο, κρίθηκε το παιχνίδι. Κάναμε συνεχώς λάθη και δεχτήκαμε δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε, ήμασταν καλύτεροι  και είχαμε και ένα γκολ που έπρεπε να μετρήσει (σ.σ. απευθείας φάουλ του Λαμπάν στο οποίο σφυρίχτηκε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα)», ήταν η αρχική τοποθέτηση του κύριου Νιόπλια, για να προσθέσει:
«Το μόνο θετικό από το παιχνίδι είναι πως μπαίνουν στην ομάδα νέα παιδιά. Για αυτό άλλωστε γίνονται τα φιλικά, ούτως ώστε να έχουν εμπειρίες όταν χρειαστούν στον μέλλον. Οι νεαροί έχουν ταλέντο, είχαν διάθεση και βοήθησαν να ισορροπήσουμε τον αγώνα. Είχαμε και σημαντικές απουσίες έμπειρων ποδοσφαιριστών οι οποίοι όταν επιστρέψουν θα μας βοηθήσουν».