Home SPORTS NEWS Πολλές απουσίες Γερμανία και Ολλανδία

Πολλές απουσίες Γερμανία και Ολλανδία


Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν Γερμανία και Ολλανδία εν όψει του φιλικού που θα δώσουν την Τετάρτη στο Άμστερνταμ και έτσι οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν με απουσίες…

Συγκεκριμένα, τα «πάντσερ» θα παίξουν χωρίς τους Μίροσλαβ Κλόζε και Μεσούτ Οζίλ, καθώς οι δύο παίκτες αποκλείστηκαν από την αποστολή. Ο τεχνικός των «πάντσερ», Γιοαχίμ Λεβ, έχει «χάσει» έξι παίκτες από την 22μελή αποστολή που είχε ανακοινώσει αρχικά για την αναμέτρηση με τους «οράνιε», καθώς οι Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, Τόνι Κρόος, Τζερόμ Μπόατενγκ και Μάρτσελ Σμέλτσερ τέθηκαν εκτός μετά τους αγώνες του Σαββατοκύριακου για την Μπουντεσλίγκα.
Συγκεκριμένα, ο Κλόζε ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Οζίλ, ο οποίος αγωνίστηκε στη νίκη 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Λεβάντε, έχει έναν μυϊκό τραυματισμό. Στη θέση τους ο Λεβ κάλεσε τους μέσους των Σάλκε και Μπορούσια Ντόρτμουντ, Λιούις Χόλτμπι και Σβεν Μπέντερ, αντίστοιχα, καθώς και τον αμυντικό της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, Σεμπάστιαν Γιουνγκ, ο οποίος δεν έχει συμμετοχές στην εθνική Ανδρών.

Όσον αφορά στους Ολλανδούς, οι γηπεδούχοι θα παίξουν χωρίς τον Ρόμπιν φαν Πέρσι, επειδή ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ενοχλήσεις στο μηρό. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Κλάας-Γιαν Χούντελααρ της Σάλκε, ο οποίος μετρά 34 τέρματα σε 59 αγώνες με τις «τουλίπες». Ακόμη, ο τεχνικός των «οράνιε», Λουίς φαν Γκάαλ, δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον Γουέσλι Σνάιντερ για τον αγώνα με τη Γερμανία, καθώς ο άσος της Ίντερ δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στο μηρό, τον οποίο είχε υποστεί στα τέλη Σεπτεμβρίου. Την Δευτέρα ο έμπειρος προπονητής κάλεσε στην αποστολή της εθνικής Ολλανδίας τους Τζόρντι Κλάσιε, Ρούμπεν Σάκεν, Στέφαν ντε Φράι, Τζερόεν Τσόετ και Μπας Ντοστ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr