Home SPORTS NEWS Προκρίθηκε και παίζει με ΑΕΚ η Καβάλα

Προκρίθηκε και παίζει με ΑΕΚ η Καβάλα


Διαβάστε ακόμα:

Προκρίθηκε στα πέναλτι ο Φωστήρας

Παρά την έντονη βροχόπτωση, η Καβάλα κατάφερε να επικρατήσει του Παναιγιάλειου μέσα στην έδρα της με 2-0 και προκρίθηκε στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη άνοιξε το σκορ νωρίς στην αναμέτρηση και συγκεκριμένα μόλις στο 6ο λεπτό με πέναλτι. Ο Μπρατσιάνι ανατράπηκε μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων και ο ρέφερι, Τοπούζης, καταλόγισε πέναλτι. Ο Ενσαλίβα ανέλαβε την εκτέλεση και νικώντας τον Μπαλτιμά έκανε το 1-0.

Ο Παναιγιάλειος «άγγιξε» την ισοφάριση στο 61’, ωστόσο το σουτ του Αργυρόπουλου κατέληξε στο δοκάρι του Αποστολίδη. Στο 80’ οι «αργοναύτες» επισφράγισαν τη νίκη τους κάνοντας το 2-0 με σκόρερ τον Πλιάγκα.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα της Καβάλας είναι η ΑΕΚ.

Καβάλα (Βασιλακάκης): Αποστολίδης, Γελαδάρης, Παγώνης, Ντιέ, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Μοκάκε, Χλωρός (66′ Ντόσης), Πλιάγκας (82′ Αναστασόπουλος), Μπρατσιάνι (59′ Μιγιάτοβιτς).

Παναιγιάλειος (Κουρμπανάς): Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης (74′ Μπουλούμπασης), Παπαχρήστος, Μαυρόπουλος, Μπούνας, Διαμαντόπουλος (46′ Αργυρόπουλος), Σούλης, Γκοτσουλιάς, Λαζανάς, Π. Παπαδόπουλος (46′ Ακπαρίδης), Σκαρτσίλας.

Το πρόγραμμα της τρίτης φάσης

(Διπλοί αγώνες)

Πανθρακικός – Νίκη Βόλου

Καβάλα – ΑΕΚ

Εθνικός Γαζώρου – Ξάνθη

Φωστήρας – Πανιώνιος

Βέροια – Θρασύβουλος

Τύρναβος – Κέρκυρα

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσερραϊκός

Ολυμπιακός – Παναχαϊκή

Λεβαδειακός – Πιερικός

Αιγινιακός – ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός Βόλου – Ατρόμητος

ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης

Καλλιθέα – Άρης

Πλατανιάς – Αναγέννηση Καρδίτσας

ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης

Παναθηναϊκός – Προοδευτική

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr