Home SPORTS NEWS Πως ΠΑΣ έτσι βρε Άρη;

Πως ΠΑΣ έτσι βρε Άρη;


Καθολικά ανώτερος ο ΠΑΣ Γιάννινα κυριάρχησε στο πρώτο μέρος του Άρη, πέτυχε μόνο δύο γκολ και κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Καθολικά ανώτερος ο ΠΑΣ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έχασε την ευκαιρία να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη του επί του Άρη.

Οι Ηπειρώτες με κύματα επιθέσεων στο πρώτο μέρος έχασαν σωρεία ευκαιριών, καταφέρνοντας ωστόσο να βρουν δύο φορές δίχτυα στο πρώτο μέρος με τον Ίλιτς στο 12′ και αυτογκόλ του Ψυχογιού στο 28′. Στο 32′ κακώς ακυρώθηκε γκολ του Ίλιτς ο οποίος υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ανέβασε την απόδοσή του, με τον ΠΑΣ να εξακολουθεί πάντως να φτάνει συχνά πυκνά με απειλητικές διαθέσεις στην περιοχή του Βελλίδη.

Ο Γιαννιώτας μείωσε στο 54′ σε 2-1 εκμεταλλευόμενος ολιγωρία του Πάντου. Η συνέχεια θα μπορούσε επιφυλάσσει διαφορετική εξέλιξη, ωστόσο τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι δεν αξιοποίησαν κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Οι συνθέσεις:

αρης (Πασιαλής): Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Οικονομόπουλος (29′ Κανούλας), Καζναφέρης (84′ Τριανταφυλλάκος), Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Ψυχογιός, Κοέλιο (64′ Καπετάνος)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς (81′ Γιάκος), Γεωργίου, Κεϊτά, Ντε Βινσέντι (90’+2 Πατσατζόγλου), Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης (64′ Αυγενικού)

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr