Home SPORTS NEWS Στέφενς: «Να κάνουμε δύσκολη τη ζωή του Ολυμπιακού»

Στέφενς: «Να κάνουμε δύσκολη τη ζωή του Ολυμπιακού»


Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο τεχνικός της Σάλκε, Χουπ Στέφενς, τόνισε πως η απόδοση της ομάδας του θα κρίνει εάν θα πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό στο αυριανό ματς για το champions league, ενώ για τους διαιτητές που είναι από την Ολλανδία, απάντησε με μία δόση χιούμορ, πως η UEFA του επέλεξε για να μην πληρώσει πολλά μεταφορικά.

«Εξαρτάται από την απόδοση της Σάλκε σε έναν αγώνα εντός έδρας για να κάνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού όσο πιο δύσκολο γίνεται και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για την κριτική που δέχεται: «Η ομάδα έχει την ευκαιρία μέσα στις γιορτές να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κριτική. Όταν φέρνεις κακό αποτέλεσμα την κριτική την δέχεσαι. Το συνολικό αποτέλεσμα στο τέλος μετράει».

Για το αν θα μπουν πολλά γκολ: «Δεν ξέρω δεν είμαι Θεός. Δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις».

Για το ότι οι διαιτητές είναι συμπατριώτες του (Ολλανδοί): «Μην την κάνετε την ερώτηση δεν με απασχολεί. Οι διαιτητές προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους. Μάλλον, η UEFA αποφάσισε να βάλει Ολλανδούς ρέφερι για να μην πληρώσει πολλά μεταφορικά (γέλια)».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr