Home SPORTS NEWS Στα τέσσερα τον Άρη, ο Πανθρακικός

Στα τέσσερα τον Άρη, ο Πανθρακικός


Ο Πανθρακικός, έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, διέσυρε με 4-0 τον Άρη, στον τελευταίο αγώνα της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι Θρακιώτες πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση τους μέχρι στιγμής στη φετινή Σούπερ Λιγκ, διέλυσαν με 4-0 τον Άρη, ο οποίος σίγουρα θα θέλει να ξεχάσει αυτήν την εφιαλτική βραδιά.

Προβάδισμα με το «καλημέρα», τον αποδιοργάνωσε η κόκκινη

Σε ένα γεμάτο πρώτο ημίχρονο, με φάσεις, γκολ, αποβολή αλλά και με διακοπή 13 λεπτών, ο Πανθρακικός πήγε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα στο σκορ με 2-0 επί του Άρη.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα την άγρια διάθεση τους και πήραν προβάδισμα στο σκορ, με τον μόνιμο σκόρερ της ομάδας, Δημήτρη Παπαδόπουλο, στο 30ο δευτερόλεπτο.

Μετά από σέντρα του Λουσέρο από τα αριστερά, ο επιθετικός του Πανθρακικού έκανε την προβολή, ο Βελλίδης απέκρουσε αλλά η μπάλα πέρασε την γραμμή της εστίας του παρά την προσπάθεια του.

Στη συνέχεια το ματς διακόπηκε, καθώς η αστυνομία έριξε δακρυγόνα κατά την είσοδο των οπαδών του Άρη στο γήπεδο, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική. Μετά από 13’, ο διαιτητής έβγαλε και πάλι στον αγωνιστικό χώρο τους παίκτες των δύο ομάδων και συνεχίστηκε ο αγώνας.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, δεν επηρεάστηκε από την διακοπή και έφτασε κοντά στο 2-0 στο 6ο λεπτό. Ο Βαϊρουά, μετά από σέντρα, κατέβασε πολύ όμορφα τη μπάλα με το στήθος, προσπάθησε να κρεμάσει τον Βελλίδη, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Άρη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, στη συνέχεια ανέβασε τους ρυθμούς της και σημείωσε την πρώτη της ευκαιρία στον αγώνα, στο 24’. Ο Οικονομόπουλος σούταρε με δύναμη έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πανθρακικού αλλά ο Κουτσόπουλος απέκρουσε.

Στο 35’ και ενώ οι «κίτρινοι» είχαν ανέβει και πίεζαν για την ισοφάριση, έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο Γκέσιος είδε την δεύτερη κίτρινη και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, έδειξε την τραβηγμένη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Άρη, για χέρι που έκανε μετά από εκτέλεση φάουλ και ενώ βρισκόταν στο τοίχος.

Η συνέχεια ήταν καταστροφική για την ομάδα του Νίκου Πασιαλή, καθώς στο 44ο λεπτό είδε να παραβιάζεται για δεύτερη φορά στο πρώτο ημίχρονο η εστία της ομάδας του.

Μετά από σέντρα του Μουνάφο, ο Μπαϊκαρά έκανε την κεφαλιά, γράφοντας το 2-0 για τους Θρακιώτες.

Σκοράρει και δημιουργεί ο «μαγικός» Παπαδόπουλος

Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, η ομάδα της Κομοτηνής συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στο πρώτο, πιέζοντας τους φιλοξενούμενους.

Στο 54’, μετά από φανταστική πάσα του Βαϊρουά, ο Παπαδόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Βελλίδη, πλάσαρε σωστά κάνοντας το 3-0 και διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να «βομβαρδίζουν» την αντίπαλη εστία, αλλά ο Λουσέρο (60’), ο Μουνάφο (63’), και ο Βαϊρουά (68’) δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους.

Στο 75’, μετά από γύρισμα του Βαϊρουά στον Παπαδόπουλο, ο τελευταίος στρώνει στον Λουσέρο, ο οποίος «εκτελεί» τον Βελλίδη γράφοντας το 4-0 για τον Πανθρακικό.

Ο Άρης πραγματοποίησε το πρώτο του σουτ στο δεύτερο μέρος του ματς στο 76’, αλλά το σουτ του Κανούλα πέρασε άουτ.

Προς το τέλος του αγώνα, ο καλύτερος παίκτης των γηπεδούχων, Δημήτρης Παπαδόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το τρίτο προσωπικό του τέρμα. Ο Έλληνας επιθετικός σούταρε από μακριά, αλλά ο «κεραυνός» του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη.

Το τέλος του αγώνα, βρήκε τους παίκτες του Πανθρακικού να πανηγυρίζουν έξαλλα την σπουδαία τους νίκη επί τους Άρη.

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr