Home SPORTS NEWS Στην… Μαλαισία ο Γκουίθα!

Στην… Μαλαισία ο Γκουίθα!


Τη Μαλαισία δεν τη γνωρίζαμε τόσο για το ποδόσφαιρό της όσο για τις στοιχηματικές εταιρείες της. Τώρα ίσως γίνει και το πρώτο με την έλευση του Ντάνι Γκουίθα. Ο πρώην διεθνής Ισπανός θα φοράει ως το καλοκαίρι τη φανέλα της Γιοχόρ Φα με την οποία ήρθε σε συμφωνία χτες το βράδυ.

Ο Γκουίθα είχε χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα της Χετάφε και ζητούσε εναγωνίως τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Θυμίζουμε πως το 2008 είχε λάμψει το άστρο του στο πανευρωπαϊκό της Αυστρίας και της Ελβετίας με αποτέλεσμα η Φενέρμπαχτσέ να ξοδέψει 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Οι δηλώσεις του παίκτη μετά την υπογραφή του συμβολαίου του είναι χαρακτηριστικές: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνωρίζω πολλά για το ποδόσφαιρο της Μαλαισίας, αλλά είδα κάποια βίντεο αγώνων στο διαδίκτυο πριν έρθω και μου φάνηκε ένα πολύ παθιασμένο ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα εδώ, θα είναι μια μεγάλη εμπειρία για μένα»
Δεν πάσχει από έλλειψη στόχων ο πρώην διεθνής επιθετικός της Ισπανίας, ο οποίος συνέχισε τις δηλώσεις του, προσθέτοντας: «Θέλω να βοηθήσω την Γιοχόρ, όχι μόνο για να είναι η κορυφαία ομάδα της Μαλαισίας, αλλά όλης της Ασίας επίσης».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr