Home SPORTS NEWS Τέλος για τον Ντι Ματέο

Τέλος για τον Ντι Ματέο

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTftzsmBxSHxqAOYsTyYPXr7RaaCGX5k8H9JxVJ6Ee-t2TYWY5Qqu59Ak_k


Παρελθόν από τον πάγκο της Τσέλσι αποτελεί ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο, αφού μετά την χθεσινή (20/11) «ηχηρή» ήττα των «Μπλε» από τη Γιουβέντους με 3-0, ανακοινώθηκε η απόλυση του  Ιταλού τεχνικού, που φαίνεται πως επωμίστηκε το βάρος του απογοητευτικού αποτελέσματος.

 

Μπορεί τα προγνωστικά ποδοσφαίρου στην αρχή της σεζόν, να ήθελαν την Τσέλσι να πραγματοποιεί μια δυνατή χρονιά σε Αγγλία και Ευρώπη, ωστόσο οι Λονδρέζοι κινδυνεύουν ακόμα και να μείνουν εκτός της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κάτι που θα αποτελέσει έκπληξη, καθώς θα αποτελούν την πρώτη ομάδα που θα αποκλειστεί στη φάση των ομίλων, έναν μόλις χρόνο μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Τα αποτελέσματα στοιχήματος όπως αυτό του Ντι Ματέο να οδηγήσει σε ανάλογη επιτυχία την Τσέλσι και φέτος, φαίνεται πως δεν οδήγησαν στην αναμενόμενη εικόνα της ομάδας, κάτι που επηρέασε και τους παίκτες της ομάδας, καθώς ορισμένοι από αυτούς εξέφρασαν ανοιχτά την αντίθεση τους με τις επιλογές του πρώην τεχνικού τους.

 

Πλέον, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς με τους συνεργάτες του, βρίσκονται σε εντατική αναζήτηση του ανθρώπου που θα καλύψει το κενό του 42χρονου Ιταλού στον πάγκο, ωστόσο φήμες λένε πως έχουν ήδη βρει τους πιθανούς διαδόχους στα πρόσωπα των Μπενίτες και Γκραντ αντίστοιχα.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο και ειδικά βάσει των σημερινών εξελίξεων, ότι οι άνθρωποι των «Μπλε» θα καταθέσουν επίσημη πρόταση στον Πεπ Γκουαρντιόλα το ερχόμενο καλοκαίρι.