Home SPORTS NEWS Τις έκανε 10 – Πετάει για Γερμανία

Τις έκανε 10 – Πετάει για Γερμανία


Με τον Μήτρογλου σε δαιμονισμένη φόρμα και τον Αμπντούν στο …τσακίρ κέφι το ματς μόνο στην επιστημονική φαντασία θα μπορούσε να ξεφύγει από τον άσο. Ο πιστολέρο πέτυχε το γκολ Νο 2100 στα εντός έδρας ματς των ερυθρόλευκων στην πρώτη Εθνική πιστοποιώντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται εδώ και καιρό. Κάπου εκεί έσβησαν και οι λιγοστές υπόνοιες ότι η Κέρκυρα μπορεί να επαναλάβει κάτι ανάλογο με την περασμένη σεζόν (διπλό)

Χρίσμα βασικού από τον Ζαρντίμ πήρε ο Ντιακιτέ (ντεμπούτο) στην θέση του δεξιού μπακ στο 4-3-3 του Ζαρντίμ. Οι άγριες διαθέσεις Αμπντούν και Μήτρογλου οδήγησαν στον πρώτο γκολ (23′) από τον «φονιά» της επίθεσης αλλά οι ερυθρόλευκοι δεν σταμάτησαν – με εντυπωσιακές προσπάθειες στην πλειοψηφία τους – να πολιορκούν την εστία του Στρατηλάτη.

Το ισοζύγιο παραγωγικότητας και φάσεων έμοιαζε να αδικεί στο πρώτο μέρος τους παίκτες του Ζαρντίμ και για την προσωρινή αποκτάσταση φρόντισε ο Σιόβας στο 53′ σε …συνεργασία με την λάθος έξοδο του τερματοφύλακα της Κέρκυρας. Κάπου εκεί ο Μάντζιος κατάλαβε ότι το αήττητο 6 αγωνιστικών σταματά εδώ, την ώρα που είχε την παγκόσμια πρωτοτυπία να τελειώσει ματς με τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Σαφώς άτυχος σε αυτό το κομμάτι ο τεχνιικός της Κέρκυρας που έχασε Αγρίτη, Μπάρκογλου και Κοντοδήμο με μικροτραυματισμούς.

Ο Ζαρντίμ έριξε στην μάχη τον Τζεμπούρ για να τον ζεστάνει ενόψει Σάλκε, ενώ ντεμπούτο έκανε και ο Γιάννης Ζαραδούκας. Το 2-0 δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες των δύο Αλγερινών μέχρι το τέλος και οι ερυθρόλευκοι μοιάζουν αν μη τι άλλο στο καλύτερο επίπεδο φόρμας ενόψει του ματς που θα διαλευκάνει εν πολλοίς σε ποια Ευρωπαϊκή διοργάνωση θα αγωνίζονται το 2013.

Ολυμπιακός: Κάρολ, Μοντέστο (70’ Φέισα), Παπάζογλου, Ιμπαγάσα (80’ Ζαραδούκας), Μήτρογλου (73’ Τζιμπούρ), Φουστέρ, Χολέμπας, Σιόβας, Ντιακιτέ, Γκρέκο και Αμπντούν.

Κέρκυρα:Στρατηλάτης, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Αγρίτης (34’ λ.τ. Καραλής), Μπάρκογλου (54’ λ.τ. Καραπέτσος), Έντερ, Κρητικός, Γιάντσης, Κοντοδήμος (83’ λ.τ. Βασιλόγιαννης), Τσοκάνης και Ζουμπουλάκης.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr