Home SPORTS NEWS Του… βγήκε η ψυχή του Ολυμπιακού!

Του… βγήκε η ψυχή του Ολυμπιακού!


Του… βγήκε η ψυχή του Ολυμπιακού μέχρι να νικήσει την Τσεντεβίτα (79-77) στον αγώνα… χωρίς αύριο για το μέλλον του στην Ευρωλίγκα. Για ένα ακόμη ματς οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπεισαν και ζορίστηκαν να νικήσουν την κροατική ομάδα, που δεν έχει πετύχει νίκη ακόμη στην διοργάνωση.

Χωρίς ρυθμό και ενέργεια οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν μπόρεσαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους με εξαίρεση την αρχή της αναμέτρησης και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 7 πόντους (65-58) επτά λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης. Σε εκείνο το σημείο αφυπνίστηκαν και με πρωταγωνιστές τους Σλούκα, Σπανούλη και Χάινς… γύρισαν το ματς με επιμέρους σκορ 21-12, αλλά οι αρνητικές εντυπώσεις από την απόδοση τους έμειναν.

Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει να έχει βρει ρυθμό και… πατήματα στο παρκέ τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη της σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πρόβλημα γενικά στην άμυνα, αλλά ιδιαίτερα στην άμυνα των ψηλών της Τσεντεβίτα. Ο Σπανούλης με 21 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών και ακολούθησαν Παπανικολάου με 14, Πρίντεζης με 13 και Σλούκας με 10. Ο Παπανικολάου ήταν από τους λίγους, που είχε ενέργεια στο σημερινό αγώνα. Μπίλαν με 16 και Άντριτς με 15 οι πρώτοι σκόρερ της Τσεντεβίτα.

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 42-35, 56-53, 79-77.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr