Home SPORTS NEWS Φέργκιουσον: «Εξαιτίας του Νάνι χάσαμε» (video)

Φέργκιουσον: «Εξαιτίας του Νάνι χάσαμε» (video)


Σε έναν χορταστικό αγώνα, η Τσέλσι επικράτησε στην παράταση, με 5-4 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Λίγκ Καπ, παίρνοντας την εκδίκηση της για την ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ και με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον να κατηγορεί τον Νάνι για την ήττα της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, προς το τέλος του αγώνα, όταν και οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν το προβάδισμα με 3-2, ο Νάνι «πούλησε» τη μπάλα στους παίκτες της Τσέλσι, οι οποίοι ισοφάρισαν στέλνοντας τον αγώνα στην παράταση. Αυτή η ενέργεια του Πορτογάλου δεν άρεσε καθόλου στον Σκωτσέζο τεχνικό, ο οποίος δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του για τον παίκτη του, σε δηλώσεις που έκανε.

«Χαρίσαμε την μπάλα στο τρίτο γκολ και ενώ είχαμε τον πλήρη έλεγχο του ματς σε αυτό το σημείο. Παίζαμε πραγματικά καλό ποδόσφαιρο και το μόνο που χρειαζόμασταν ήταν να τελειώσουμε το ματς κρατώντας την κατοχή. Αλλά ο Νάνι αποφάσισε να δοκιμάσει να κερδίσει έναν παίκτη, έχασε την μπάλα και κέρδισαν πέναλτι εναντίον μας. Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι ή όχι αλλά πέρα από αυτό, νομίζω ότι οι νέοι παίκτες ξεκίνησαν να το νιώθουν και ήταν πολύ δύσκολο για εμάς στην παράταση. Ελέγχαμε το ματς, είχαν πολλές επιθέσεις, αλλά χωρίς να βγει τίποτα από αυτές.Οι αντεπιθέσεις μας ήταν ήταν πολύ καλές. Και όταν κερδίζεις 3-2 με δευτερόλεπτα να απομένουν, πρέπει να το τελειώνεις. Μόνο εμείς φταίμε»

Για το αν περίμενε κάτι καλύτερο από τον Νάνι: «Είναι ένα άτομο και είναι ένας που θέλει να κερδίζει μονομαχίες, οπότε δεν πρόκειται να τον αποθαρρύνουμε από το να το κάνει. Αλλά σε αυτή τη φάση, αν είχε κρατήσει την μπάλα στο κόρνερ, το παιχνίδι θα τελείωνε».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr