Home SPORTS NEWS Φαβορί ο Μπενίτεθ για Τσέλσι

Φαβορί ο Μπενίτεθ για Τσέλσι


Ο Ράφα Μπενίτεθ φέρεται να είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι μετά την απόλυση του Ρομπέρτο Ντι Ματέο… Την ίδια ώρα, που ο Ρίο Φέρντιναντ τόνισε πως είναι… τρελό αυτό που συμβαίνει στην ομάδα του Λονδίνου!

Μετά την ήττα των «μπλε» με 0-3 από τη Γιουβέντους στο Τορίνο για το Τσαμπίον Λιγκ, αποτέλεσμα που φέρνει την πρωταθλήτρια Ευρώπης με το ένα… πόδι εκτός των «16» της διοργάνωσης, οι εξέλθεις ήταν καταιγιστικές…

Μετά την απομάκρυνση του Ντι Ματέο, ο Ράφα Μπενίτεθ είναι πολύ πιθανό να πάρει την θέση του. Ο Ισπανός τεχνικός ξέρει πρόσωπα και πράγματα στην Αγγλία αφού διατέλεσε προπονητής της Λίβερπουλ για αρκετά χρόνια. Από το 2010, όταν πήγε στην Ίντερ στην οποία έμεινε για μόλις έξι μήνες, είναι χωρίς δουλειά και η περίπτωση της Τσέλσι μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει.

Γράφτηκε και το όνομα του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος όμως δεν είναι θετικός αυτή την περίοδο να δουλέψει, καθώς δεν επιθυμεί να φύγει από τη Νέα Υόρκη όπου ζει αυτή τη στιγμή.
Στοιχηματικές εταιρείες στο Νησί, εκτός από τον Μπενίτεθ, που είναι το πιο ισχυρό φαβορί, χρίζουν τον Χάρι Ρέντναπ ως ένα από τα ονόματα που μπορεί να αναλάβουν την ομάδα, εφόσον χαλάσει η δουλειά με τον Ράφα Μπενίτεθ. Με τον πρώην τεχνικό της Τότεναμ να έχει πάντως στα χέρια του και πρόταση από την ουκρανική Ομοσπονδίας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της χώρας, μετά την άρνηση από τον Αντρέι Σεφτσένκο!

Να αναφέρουμε πως η Τσέλσι διανύει περίοδο έντονου ντεφορμαρίσματος, αφού είναι χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα! Όπως είπαμε κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός Τσαμπίονς Λιγκ, από τη φάση των ομίλων, κάτι που δεν έχει γίνει ξανά με πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Δηλώσεις για την κατάσταση στην Τσέλσι έκανε και ο Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος χαρακτήρισε… τρελό αυτό που συμβαίνει στους «μπλε». Βλέπετε, ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο πήρε πέρσι τη θέση του Αντρέ Βίλας-Μπόας, αρχικά προσωρινά, ακολούθως μονιμοποιήθηκε με τους «μπλε» να κατακτούν και την κορυφή της Ευρώπης, με σούπερ και τον Ντιντιέ Ντρογκμπά. Τώρα, ο Ιταλός τεχνικός αποτελεί παρελθόν. Την ίδια ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πορεύεται για χρόνια με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr