Home SPORTS NEWS Φούστα, γιούχα και… Σισέ (photos)

Φούστα, γιούχα και… Σισέ (photos)


Ο Τζιμπρίλ Σισέ συνηθίζει να πηγαίνει στα βραβεία «MTV Europe Awards», αλλά ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού έκανε την εμφάνισή σε δημόσια εκδήλωση ξανά με φούστα με αποτέλεσμα να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις!

Ο επιθετικός της ΚΠΡ το είχε πράξει αυτό και όταν ήταν στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα πριν από ντέρμπι των «πράσινων» με τον Ολυμπιακό, προκαλώντας και τότε πολλές συζητήσεις. Τώρα, πειράχτηκαν όμως οι οπαδοί της ΚΠΡ, καθώς συνέδεσαν αυτό το γεγονός με τη μάχη που δίνει η ομάδα τους στη Πρέμιερ Λιγκ για να παραμείνει στην κατηγορία. Και τα σχόλια στα forum των οπαδών του λονδρέζικου συλλόγου πήραν… φωτιά! «Μα καλά, εμείς πέφτουμε κι αυτός πάει με φούστα», έγραψε κάποιος για τον διεθνή Γάλλο άσο…

Να αναφέρουμε ότι με βάση και τον αγγλικό Τύπο, ο Σισέ φόρεσε μία μαύρη φούστα μέχρι λίγο κάτω από το γόνατο. Για παπούτσια έβαλε δερμάτινες γκέτες και φυσικά τα χέρια του ήταν καλυμμένα με τα δερμάτινα γάντια που είναι κομμένα στα δάχτυλα! Τις προηγούμενες μέρες οι αγγλικές εφημερίδες είχαν και θέμα με τις επισκέψεις του Σισέ σε γνωστό μόδιστρο, καθώς αυτή η εμφάνιση φέρεται να είναι δική του δημιουργία! Μόνο που προκάλεσε ξανά πολλές αντιδράσεις, μετά και τα όσα ειπώθηκαν και για τον χωρισμό του! Ο Σισέ στο παρελθόν είχε πάει και με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά στα συγκεκριμένα βραβεία.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr