Home SPORTS NEWS Φόβος για νέα επεισόδια στη Ρώμη

Φόβος για νέα επεισόδια στη Ρώμη


Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν έκρυψαν ότι φοβούνται επεισόδια στον αγώνα με τη Λάτσιο στο «Ολύμπικο», μετά τα όσα έγιναν και στο παιχνίδι των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ…


Οι «πράσινοι εξέφρασαν την ανησυχία τους , κατά την διάρκεια της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα, έχοντας στο μυαλό τους και τα επεισόδια που συνέβησαν στο παιχνίδι των δυο ομάδων στην Αθήνα. Να αναφέρουμε πως στις κερκίδες του «Ολίμπικο», σύμφωνα και με τους Ιταλούς, αναμένεται να βρεθούν 10.000 φίλοι των γηπεδούχων και περίπου 500 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Αυτό που έχει φτάσει στα αυτιά πολλών είναι πως δεν αποκλείεται μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού να βρεθούν και φίλοι της Ρόμα! Υπάρχουν φήμες που αναφέρουν ότι στο γήπεδο θα βρεθούν μέχρι και οπαδοί της… Ντιναμό Ζάγκρεμπ! Να θυμίσουμε πως την Κυριακή για το καμπιονάτο υπάρχει και ντέρμπι ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Ρόμα.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, κατά την διάρκεια της σύσκεψης, ζήτησαν τόσο από την αστυνομία, όσο και από την πλευρά της Λάτσιο την επίδειξη ταυτοτήτων από τους οπαδούς των «πράσινων».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr