Home SPORTS NEWS Χάμσικ: «Δεν τολμώ να πω αυτή τη λέξη»

Χάμσικ: «Δεν τολμώ να πω αυτή τη λέξη»


Η Νάπολι βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, και αρκετοί είναι αυτοί που αρχίζουν να λένε ότι οι «παρτενοπέι» θα πάρουν το πρωτάθλημα, ωστόσο ο Μάρεκ Χάμσικ, αποφεύγει να πει αυτή τη λέξη.

Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής, εξήγησε τον λόγο, τονίζοντας πως δεν λέει την λέξη γιατί είναι προληπτικός και θα την πει μόνο όταν γίνει πραγματικότητα.

Γιατί δεν λες την λέξη πρωτάθλημα: «Είμαι προληπτικός και αυτή τη λέξη δεν πρόκειται να την προφέρω, παρά μόνο όταν θα έχει γίνει πραγματικότητα. Ως τότε θα λέω… αυτό εκεί».

Δεν την προφέρεις, αλλά τη σκέφτεσαι αυτή τη λέξη: «Ασφαλώς και τη σκέφτομαι. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και αν όλα πάνε όπως υπολογίζω, τότε θα είμαστε κοντά στην κορυφή. Βέβαια, δεν είμαστε μόνο εμείς και η Γιουβέντους. Υπάρχει η Ίντερ, η Φιορεντίνα και οι ομάδες της Ρώμης. Θα γίνει μεγάλη μάχη ως το τέλος».

Τι σημαίνει «όπως υπολογίζεις»; «Θεωρώ πως η πρόκρισή μας στο Γιουρόπα Λιγκ μια αγωνιστική πριν το τέλος είναι σημαντική, γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να προσηλωθούμε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να πάρουμε 4 νίκες μέχρι τα Χριστούγεννα. Αν το καταφέρουμε αυτό, θα είμαστε σε πολύ καλή θέση».

Η χρονιά σου μέχρι τώρα είναι εξαιρετική. 6 γκολ, 5 ασίστ. Που θα σταματήσεις; «Νιώθω πως είμαι ηγέτης αυτής της ομάδας, αλλά δεν με ενδιαφέρει η προσωπική επίδοση. Αν με τα δικά μου γκολ ή τις τελικές πάσες η Νάπολι κερδίζει, είμαι ευχαριστημένος. Ειδάλλως δεν με ενδιαφέρουν. Αυτό που θέλω είναι να ζήσω μεγάλες στιγμές με την ομάδα. Εδώ είναι διαφορετικό να κερδίζεις. Έχει άλλη… γεύση».

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr