Home SPORTS NEWS Χάμσικ: «Θα αφήσω τη σφραγίδα μου στη Νάπολι»

Χάμσικ: «Θα αφήσω τη σφραγίδα μου στη Νάπολι»


Την επιθυμία του να περάσει στην ιστορία του συλλόγου και να αφήσει την σφραγίδα στη Νάπολι εξέφρασε ο Μάρεκ Χάμσικ, συμπληρώνοντας πως αυτό μπορεί να γίνει με την κατάκτηση τίτλων, ενώ για τον τεχνικό των «παρτενοπέι», Βάλτερ Ματσάρι είπε πως είναι ένας από τους πρωτεργάτες της πορείας των Ναπολιτάνων.

«Θέλω να περάσω στην ιστορία του συλλόγου. Θέλω να είμαι ένας από τους 10 πιο σημαντικούς παίκτες αυτής της ομάδας που αγάπησα όσο καμία. Επιθυμία μου είναι να αφήσω τη σφραγίδα μου στη Νάπολι».

Πώς θα μείνει στην ιστορία: «Κερδίζοντας τίτλους. Με την κατάκτηση του Κυπέλλου πετύχαμε κάτι πολύ σπουδαίο, αλλά μας… άνοιξε η όρεξη. Θέλουμε να κατακτήσουμε και άλλα τρόπαια, αρχίζοντας από το πρωτάθλημα. Ούτε που μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει στην πόλη αν στεφθούμε πρωταθλητές».

Ποιοι είναι οι στόχοι του: «Προτεραιότητα αποτελεί η ομάδα. Αν πηγαίνει η Νάπολι καλά, δεν με απασχολεί τι κάνω εγώ. Αλλά αν θέλεις μια απάντηση, στόχος μου είναι να βάλω 10 γκολ μέχρι το τέλος της χρονιάς. Και ένα από αυτά να είναι με σουτ πίσω από τη σέντρα. Ίσως με τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο δεν έχω ακόμα σκοράρει»

Πόσο τον έχει βοηθήσει ο Ματζάρι: «Εκτιμώ τον προπονητή μας και του χρωστάω πολλά. Είναι ένας από τους πραγματικούς πρωτεργάτες της πορείας μιας ομάδας που πριν λίγα χρόνια βρισκόταν στην Serie C και σήμερα πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη. Έχει μεγάλο μερίδιο στις επιτυχίες της ομάδας»

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr