Home SPORTS NEWS Όρθια… η Λάτσιο στο Τορίνο

Όρθια… η Λάτσιο στο Τορίνο


Δεν είχαμε γκολ (0-0) στο ματς της Γιουβέντους κόντρα στη Λάτσιο στο Τορίνο, με τους Ρωμαίους να μένουν… όρθιοι απέναντι στην πρωτοπόρο του καμπιονάτο. Καλύτερος παίκτης για την φιλοξενούμενη ήταν ο πορτιέρο της Φεντερίκο Μαρκάτι! Δοκάρι στο 75′ ο Μπονούτσι!


Μετά τη νέα απώλεια η «κυρία» έφτασε τους 32 βαθμούς και έτσι με νίκη (την Κυριακή εντός κόντρα στην Κάλιαρι) η Ίντερ μπορεί να πλησιάσει στους -2 από την πρώτη θέση. Με τη «Γιούβε» να μην παίρνει τη νίκη για δεύτερο σερί ματς στο Τορίνο… Η Λάτσιο παραμένει 5η και έφτασε τους 23 πόντους…

Οι «μπιανκονέρι», παίρνοντας και δύναμη από την έδρα τους, ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους. Μόνο που η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε και αυτό οφείλεται και στον γκολκίπερ της Λάτσιο, Φεντερίκο Μαρκάτι! Στο 75΄ο Μπονούτσι έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία των «μπιανκονέρι» καθώς σημάδεψε το δοκάρι…

Οι συνθέσεις

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πογκμπά (84′ Μπέντνερ), Βιντάλ, Μαρκίζιο, Ίσλα (70′ Πέπε), Κουάντουο Ασαμόα, Τζοβίνκο, Κουαλιαρέλα (66′ Μάτρι).
λατσιο: Μαρκέτι, Κονκό, Μπιάβα, Αντρέ Ντίας (20′ Σιανί), Ράντου, Λεντέσμα, Μπρόκι (57′ Έντερσον), Άλβαρο Γκονσάλες, Καντρλεβα, Ερνάνες, Κλόζε (81′ Κόζακ).

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr