Home SPORTS NEWS Κασάνο: «Μιλάει ο ένοχος για τα στημένα, Κόντε;»

Κασάνο: «Μιλάει ο ένοχος για τα στημένα, Κόντε;»


Φουντώνει για τα καλά η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Αντόνιο Κασάνο και της Γιουβέντους. Μετά τις δηλώσεις του Ιταλού επιθετικού, ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να αγωνιστεί στην “Γιούβε” γιατί οι παίκτες της είναι σαν “στρατιωτάκια”, ο προπονητής της “Γηραιάς Κυρίας” τον χαρακτήρισε “φαφλατα”. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού “Sport Mediaset” και απάντησε με καυστικό τρόπο στα όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός.

«Είμαι εγώ φαφλατάς; Φαφλατάς είναι ο Κόντε που τιμωρήθηκε για τα στημένα ματς παραδεχόμενος την ενοχή του. Αν μιλάει αυτός για ηθική, σημαίνει πως ο κόσμος χάλασε τελείως. Όταν είπα “στρατιωτάκια” δεν το είπα με υποτιμητικό τρόπο. Εννοούσα πως εκεί όλοι είναι πολύ επαγγελματίες και συμπεριφέρονται με συγκεκριμένο τρόπο, κάτι που δεν θα μπορούσα να κάνω εγώ. Αν προσβλήθηκαν… υπομονή», ήταν η απάντηση του Κασάνο, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε σε αγωνιστικά θέματα.

«Περιμένω την επιστροφή του Σνάιντερ. Θα είναι ένα όπλο επιπλέον στην προσπάθειά μας να φτάσουμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Και να μην ακούω για επιστροφή του Μπαλοτέλι. Η ομάδα έχει ήδη καλούς παίκτες, που αρκούν, δεν χρειαζόμαστε άλλους».

Για την εθνική: «Ο Πραντέλι δεν με έχει πάρει τηλέφωνο, αλλά έχω αλλάξει νούμερο! Ακόμα δεν έχω χάσει τις ελπίδες μου, αφού επιθυμώ να αγωνιστώ σε Μουντιάλ. Ακόμα δεν το έχω πετύχει. Έχω το δικαίωμα να ελπίζω, έτσι δεν είναι;»

Για το γκολ του Ιμπραΐμοβιτς: «Μόνο ένας τρελός θα σκεφτόταν να κάνει κάτι τέτοιο. Είναι ένα γκολ που δυσκολεύεσαι να χαρακτηρίσεις. Το να το πεις φανταστικό, μοιάζει μικρό».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr