Home SPORTS NEWS Μουρίνιο: «Χάρηκα που είναι εκτός η Σίτι»

Μουρίνιο: «Χάρηκα που είναι εκτός η Σίτι»


Σόου έδωσε στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και στον αγώνα με τη Σίτι εκτός ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος μετά από τον αγώνα με τους «πολίτες» δεν έκρυψε πως χάρηκε πολύ για τον αποκλεισμό της αγγλικής ομάδας από τη συνέχεια του Τσαμπίονς Λιγκ!

Ο «special one» στη συνέντευξη Τύπου μίλησε και για τη λύση της συνεργασίας της Τσέλσι με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο μετά την «τριάρα» από τη Γιουβέντους και τον διαφαινόμενο αποκλεισμό των Λονδρέζων!

«Είναι λυπηρή είδηση η απόλυση του Ντι Ματέο από την Τσέλσι. Ως προπονητής, εκφράζω την αλληλεγγύη μου στο συνάδελφό μου, γιατί έτσι είναι το σωστό. Χαίρομαι ιδιαίτερα με την πρόκριση της ομάδας μου», τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Η Μάντσεστερ Σίτι, είναι αλήθεια ότι είχε πολύ δύσκολο έργο και στον φετινό όμιλο. Είχε να αντιμετωπίσει εμάς, τον Άγιαξ και τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η αλήθεια είναι ότι χαίρομαι που δεν θα συνεχίσει η Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, αφού δεν θα έχει συνέπειες για τον ίδιο ο αποκλεισμός. Αντιθέτως, αν βρισκόμουν εγώ στη θέση του, ξέρω ότι… δεν θα με άφηνε καν ο ισπανικός Τύπος να επιστρέψω στη χώρα»!

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr