Home SPORTS NEWS Ανάσα…. με Μπα για Νιουκάστλ (video)

Ανάσα…. με Μπα για Νιουκάστλ (video)


Με πρωταγωνιστή τον Ντεμπά Μπα, που πέτυχε δυο γκολ-αποχώρησε και τραυματίας-, η Νιουκάστλ επέστρεψε στη Πρέμιερ Λιγκ, μετά από πέντε αγωνιστικές (0-1-4) και τέσσερις σερί ήττες, στις νίκες, καθώς επικράτησε εντός με 3-0 της Γουΐγκαν!

Καθοριστική ήταν η φάση του 13ο λεπτού, όταν ο Μπα κέρδισε πέναλτι από τον Φιγκερόα, με τον τελευταίο να αποβάλλεται, καθώς ο αντίπαλός του ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Ο Μπα κατάφερε και έκανε το 1-0 από την «άσπρη βούλα». Ο διεθνής Σενεγαλέζος άσος σκόραρε και στο 21’, ενώ το 3-0 έκανε ο Μπιγκιριμανά! Με δέκα ολοκλήρωσε το ματς και η Νιούκαστλ, με τον Μπα να αποχωρεί τραυματίας, όταν είχε εξαντληθεί το όριο των αλλαγών.

Η Νιουκάστλ, μετά από αυτή τη νίκη βρέθηκε στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Γουίγκαν παρέμεινε δύο βαθμούς πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Οι συνθέσεις:
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Κολοτσίνι, Σαντόν (49’ Φέργκιουσον), Σίμπσον, Γουίλιαμσον, Ανίτα, Γκουτιέρες (75’ Σάμι Αμεόμπι), Μαρβό, Τιοτέ (46’ Μπιγκιριμανά), Σισέ, Μπα.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Αλ Χαμπσί, Κάλντουελ (46’ Λόπες), Μπόις, Σταμ, Φιγκερόα, ΜακΚάρθι, Τζόουνς, Γκόμες (23’ ΜακΆρθουρ), Μποσεζούρ, Κονέ, Ντι Σάντο (83’ ΜακΜάναμαν).

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr