Home SPORTS NEWS Ανατροπή και πεντάρα για την Τσέλσι

Ανατροπή και πεντάρα για την Τσέλσι


Μπορεί οι «μπλε» να έφυγαν με κατεβασμένα τα χέρια και χωρίς το πολυπόθητο τρόπαιο από τον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων, ωστόσο επέστρεψαν δριμύτεροι στην Αγγλία, συντρίβοντας τη Λιντς με 5-1 στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ. 

Τα αποτελέσματα στοιχήματος όπως αυτό της Τσέλσι να αφήσει πίσω της την πρόσφατη απογοήτευση από την ψυχρή ήττα της με 1-0 από την Κορίνθιανς, δεν άργησαν να έρθουν, παρά το γεγονός ότι στη χθεσινή (19/12) αναμέτρηση βρέθηκε αρχικά πίσω στο σκορ, με το γκολ που πέτυχε ο Λουστιάνο Μπέκιο για λογαριασμό της Λιντς.


 

Οι παίκτες του αγγλικού συλλόγου αντέδρασαν άμεσα με το ξεκίνημα το δεύτερου ημιχρόνου και πέτυχαν μέσα σε διάστημα 20 λεπτών πέντε γκολ, με σκόρερ τους  Χουάν Μάτα, Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, Βίκτορ Μόουσες, Εντέν Αζάρ και Φερνάντο Τόρες, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο την δική τους επίδειξη δύναμης.

 

Εντός της ημέρας, η Τσέλσι θα μάθει και τον αντίπαλο της στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, αφού αναμένεται να διεξαχθεί η σχετική κλήρωση στη Νιόν της Ελβετίας.

 

Το στοίχημα στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ για την κάθε ομάδα που συμμετέχει, είναι η διεκδίκηση ενός τίτλου, ωστόσο από τη στιγμή που οι «μπλε» έχασαν την ευκαιρία τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα στραφούν στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση,  δίνοντας εκεί τον καλύτερο τους εαυτό.