Home SPORTS NEWS Εκλεκτικός ο… κύριος Μπέκαμ!

Εκλεκτικός ο… κύριος Μπέκαμ!


Δε θα έλεγε όχι φυσικά σε μια ομάδα που παίζει στο champions league, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής παίζει σήμερα το τελευταίο του παιχνίδι με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και σκέπτεται τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι φήμες τον έχουν μεταγράψει απο την Αυστραλία μέχρι τη Μονακό τις τελευταίες ημέρες αλλά εκείνος σε συνέντευξη Τύπου μάλλον οριοθέτησε το στόχο του.

«Θα δούμε που θα πάω. Αν κάποια ομάδα παίζει στο Champions League θα ήταν καλά. Οπου και να παώ θα είναι μεγάλη υπόθεση για την καριέρα μου. Είτε ήταν ο δανεισμός μου στη Μίλαν, είτε όταν έφυγα απο τη Γιουνάιτεντ για τη Ρεάλ, είτε όταν ήρθα εδώ πάντα ήταν σπουδαία νέα. Πάντα όμως κοιτούσα το ποδόσφαιρο. Ποτέ κάτι άλλο. Πολλοί λένε ότι έκανα μερικές κινήσεις για τα λεφτά. Αλλά η απάντησή μου είναι πάντα η ίδια. Ποτέ δεν με κινητοποίησαν τα χρήματα. Απλά ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο στις καλύτερες ομάδες, με τους καλύτερους παίκτες.»

Ο Μπέκαμ πρόκειται να περάσει τα χριστούγεννα στην Αγγλία. Ήδη η Βικτόρια και τα τέσσερα παιδιά τους έχουν μετακομίσει εκεί. Παράλληλα έκανε γνωστά και τα μελλοντικά του σχέδια για το ποδόσφαιρο όταν σταματήσει να παίζει.

«Θα ήθελα να αγοράσω μια ομάδα. Δεν θέλω να γίνω προπονητής. Ποτέ δε με ενθουσίαζε αυτή η θέση. Μου αρέσει να παίζω αλλά θα προτιμουσα να γίνω πρόεδρος σε ομάδα του αμερικανικού πρωταθλήματος.»

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr