Home SPORTS NEWS Επεισοδιακή πρόκριση ο Ολυμπιακός στην Πάτρα

Επεισοδιακή πρόκριση ο Ολυμπιακός στην Πάτρα


Παναχαϊκή-Ολυμπιακός 1-1 σε επεισοδιακό ματς που διεκόπη οριστικά στο 87 λόγω ρίψης αντικειμένων στο βοηθό. Στους 16 του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός, πολλά παράπονα για τον διαιτητή οι γηπεδούχοι.

Μεγάλη ένταση στον επαναληπτικό της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό, με το παιχνίδι να διακόπτεται οριστικά από τον διαιτητή Δημητρόπουλο λόγω ρίψης αντικειμένων από την εξέδρα των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας. Ο Ολυμπιακός σφράγισε την πρόκριση με το 1-1 στη ρεβάνς (είχε νικήσει 2-0 στο πρώτο ματς), έχοντας πολύ κακή απόδοση στο παιχνίδι, ενώ η Παναχαίκή έχει σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία καθώς έμεινε με δέκα παίκτες από το 38, ενώ υπήρξαν σε βάρος της αποφάσεις στην επανάληψη.

Το ματς είχε 20λεπτη διακοπή όταν εισέβαλλαν οπαδοί των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο στο 83 της αναμέτρησης, ο διαιτητής από τη Φθιώτιδα έφυγε για τα αποδυτήρια και προειδοποίησε ότι θα διακόψει οριστικά το ματς αν ξανασυμβεί το παραμικρό, κάτι που τελικά δεν απεφεύχθη και η ομάδα της Πάτρας κινδυνεύει με σοβαρή τιμωρία.

Η Παναχαϊκή προηγήθηκε στο 4 με τον Γκούρτσα και αιφνιδίασε απολύτως τον Ολυμπιακό που προσπάθησε δίχως επιτυχία να αντιδράσει παρότι είχε την υπεροχή. Στο 38 αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο στόπερ των γηπεδούχων Βοσκόπουλος και από εκεί ξεκίνησε η ένταση στις εξέδρες.

Στην επανάληψη ο Ζαρντίμ έβαλε και τον Τζιμπούρ δίπλα στον Μήτρογλου παίζοντας φουλ επίθεση, με τους ερυθρόλυεκους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 57 με το πλασέ του Φετφατζίδη από την έξοχη ασίστ του Μήτρογλου.

Λίγο νωρίτερα η Παναχαίκή διαμαρτύρεται γιατί ο βοηθός έκοψε με οφσάιντ τον Γκούρτσα ενώ έφευγε μόνος του προς τον Μέγιερι και καλυπτόταν από τον Ντιακιτέ. Ενώ στο 65 οι γηπεδούχοι φώναξαν και για ένα πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κοντρέρας στον Ντίνα.

Ο Ολυμπιακός είχε το μυαλό του στις διακοπές, δεν έπαιξε καλά παρά μόνο κάπως στην επανάληψη όταν μπήκαν Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ και έδωσε δικαίωμα στην Παναχαϊκή να ελπίζει στο θαύμα της ανατροπής.

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr