Home SPORTS NEWS Νίκησε για την Μπάρτσα η Ρεάλ (video)

Νίκησε για την Μπάρτσα η Ρεάλ (video)


Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε 2-0 της Ατλέτικο στο μαδριλένικο ντέρμπι και έδωσε την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα να αυξήσει τη διαφορά της από την 2η θέση.

Σπάνια θα βρεις έστω και λίγους φίλους της Μπαρτσελόνα να εύχονται για θετικό αποτέλεσμα της Ρεάλ Μαδρίτης και αυτή ήταν μία από αυτές. Η Μπαρτσελόνα ευνοήθηκε από τη νίκη της “βασίλισσας” καθώς αύξησε τη διαφορά της από την 2η θέση στους 6 βαθμούς.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ και ο Εζίλ στο 66′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Πορτογάλος άσος μάλιστα είχε την ευκαιρία να αυξήσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ, όμως σημάδεψε δύο φορές τα δοκάρια της αντίπαλη εστίας.

Με τη νίκη αυτή η Ρεάλ διατηρεί τη διαφορά των 11 βαθμών από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, ελπίζοντας να βρει ευκαιρία στη συνέχεια να την “ψαλιδίσει”.

Οι δύο ομάδες παρατάχτηκαν με τους:

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Κοεντράο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Μεσούτ Εζίλ, Ντι Μαρία, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Γκοντίν, Κάτα Ντίας, Μιράντα, Γκάμπι, Μάριο Σουάρεθ, Κόκε, Αρντά Τουράν, Ντιέγκο Κόστα, Φαλκάο.

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr

1-0 C. Ronaldo 16′

2-0 Ozil 66′