Home SPORTS NEWS Ο Παναθηναϊκός τη νίκη, η Προό τα εύσημα

Ο Παναθηναϊκός τη νίκη, η Προό τα εύσημα


άν ο Γιάννης Αλαφούζος είχε σκοπό να… πάρει τα κεφάλια σχεδόν όλων όσοι ήταν εκτός αποστολής του σημερινού αγώνα Κυπέλλου με την Προοδευτική, τότε μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτεί δύο και τρεις φορές. Γιατί εάν το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι ό,τι παρατάχθηκε στον Κορυδαλλό απέναντι σε μια ομάδα της Football League 2, τότε οι Πράσινοι πολύ απλά δεν έχουν μέλλον! Η νίκη με 2-1 του Παναθηναϊκού δεν «λέει» τίποτα, μια και προήλθε από μια προβληματική εμφάνιση.

Ειδικά η εικόνα του Τριφυλλιού στο πρώτο ημίχρονο ήταν κανονικά για Football League 2. Αν σκεφτεί κανείς ότι στο 10ο λεπτό η Προοδευτική προηγούνταν 1-0 έχοντας και χαμένο πέναλτι και ότι σε όλο το 45λεπτο οι Πράσινοι είχαν μία και μοναδική ευκαιρία, αρκεί για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της αποτυχίας του Παναθηναϊκού. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν προηγηθεί 2-0! Η αγγαρεία σε όλο της το μεγαλείο.

Η Προοδευτική μπήκε μπροστά στο σκορ στο 6’ με τον Παναγιωτόπουλο ενώ λίγο νωρίτερα ο Λέκκας νικήθηκε από τον Καπίνο σε εκτέλεση πέναλτι. Οι Βυσσινί είχαν τον έλεγχο του αγώνα και έχασαν άλλη μια καλή ευκαιρία με τον Λέκκα.

Στην επανάληψη οι Πράσινοι ανέβασαν λίγο την απόδοσή τους. Ουσιαστικά πήρε μπρος ο Μαυρίας και βρήκε συμπαραστάτη ο Φουρλάνος στην οργάνωση του παιχνιδιού. Η ισοφάριση στο 59’ με τον Πετρόπουλο στο τελευταίο του παιχνίδι στον Παναθηναϊκό έδωσε το έναυσμα για να παρουσιάσει κάτι καλύτερο. Και πράγματι στο υπόλοιπο του αγώνα οι Πράσινοι ήταν βελτιωμένοι, δίχως φυσικά να δικαιολογήσουν τη διαφορά των δύο ομάδων. Ο Μαυρίας με ένα όμορφο γκολ πέτυχε το 2-1 και κάπου εκεί ο Παναθηναϊκός έφυγε για χριστουγεννιάτικες διακοπές. Επίσημα γιατί ανεπίσημα οι διακοπές μάλλον είχαν ξεκινήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα…

Σίγουρα χρειάζεται πολλή δουλειά από τους νεαρούς του Παναθηναϊκού για να σταθούν επάξια.

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr